Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen’s schokkende uitspraak: ‘Ik Ben Klaar voor de Dood’


johan-derksen

In de altijd spraakmakende wereld van Johan Derksen lijkt leeftijd slechts een getal te zijn. Met zijn 75ste verjaardag om de hoek toont de tv-analist een verrassend nuchtere houding over ouder worden en het einde van het leven. Deze onthullingen deed hij onlangs in het programma Vandaag Inside op SBS6 waar hij zijn eigen naderende verjaardag besprak.

“Ik voel me niet ouder”, begon Derksen zijn relaas over ouder worden. Hij vertelde dat hij zich in zijn hoofd nog steeds een jonge man van 28 voelt. “Ik grap wel eens dat ik nog in staat ben voor een triootje vanavond”, voegde hij eraan toe met een knipoog.

Wanneer het onderwerp zich verplaatste naar het onvermijdelijke einde van het leven, bleek Derksen opvallend kalm en realistisch. “Ik maak me daar niet druk om. Als mijn tijd gekomen is, hoop ik dat jullie nog een laatste groet brengen, maar ik reken er niet op. Na een paar weken is iedereen je toch vergeten, het leven gaat door.”

Opvallend genoeg heeft Derksen ook een duidelijke mening over wat er na de dood komt. “Ik geloof niet in het hiernamaals of andere sprookjes”, verklaarde hij. “En stop mij alsjeblieft niet in een oven. Ik woon vlakbij het kerkhof, dus zet me maar op een kruiwagen en breng me daarheen.”

Derksen, bekend om zijn ongezouten meningen en anekdotes, liet ook weten dat hij terugkijkt op een rijk en bevredigend leven. “Ik heb veel leuke dingen gedaan, een saai leven is het nooit geweest. En dat is het nog steeds niet.”

Zo blijft Johan Derksen, zelfs aan de vooravond van zijn 75ste verjaardag trouw aan zijn eigenzinnige en onconventionele karakter. Met humor en een dosis realisme benadert hij de grote levensvragen op een manier die alleen Derksen kan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties