Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Toiletpapiergate: Johan Derksen’s bizarre bekentenis live op TV


Johan-Derksen

In de meest recente uitzending van Vandaag Inside werd een opmerkelijk voorval in Utrecht besproken dat alle kenmerken van een ware soap had. Het draaide allemaal om een toiletpapieraanbieding in een lokale PLUS-supermarkt waar zes rollen Page-toiletpapier werden aangeboden voor slechts één euro. Dit leidde tot een ongekende chaos die zelfs de aandacht van Johan Derksen en Wilfred Genee wist te trekken.

“Het is echt een luxe, goed WC-papier”, opende Derksen zijn analyse over het toiletpapier-debat. Hij ging verder met de opmerking dat er veel verschil in kwaliteit bestaat bij WC-papier. “Sommige zijn zo dun dat je er met je vinger doorheen prikt. Weet je, toen ik nog vrijgezel was en op mezelf woonde, had ik nooit een boodschappenlijstje. Als het WC-papier dan op was, moest ik maar een oude krant gebruiken.”

Wilfred Genee kon het niet laten om direct te vragen naar de huidige stand van zaken in huize Derksen. “Heb je nu dan lekker dik papier in huis?”, vroeg hij. Derksen’s antwoord was ronduit onthullend: “Ja, mijn vrouw klaagt altijd dat ik het toilet verstop met mijn voorkeur voor extra dikke rollen. En ik produceer nogal flinke keutels, dus ik heb dat stevige papier echt nodig.” Hij voegde eraan toe dat de zachtheid van het papier ook een belangrijke factor is voor hem, maar Genee onderbrak hem snel met “laat maar gaan”.

Hieronder het fragment mocht je het gemist hebben:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties