Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick Schilder onder vuur: Minnares Demi confronteert hem


nick

Nick Schilder bekend van het duo Nick & Simon lijkt zich in een nieuw schandaal gewikkeld te hebben. Dit keer draait het om een mysterieuze reactie op één van zijn TikTok-filmpjes die de tongen flink doet losmaken. De reactie vermoedelijk afkomstig van een zekere ‘Demi’, lijkt te suggereren dat zij een geheime relatie met Nick heeft gehad. “Hee Nick! Groetjes van Demi. App je haar nog eens terug? Of kruip je weer terug naar je vrouw als je op haar uitgekeken bent?” luidt de opvallende reactie.

Wie deze Demi is blijft vooralsnog een raadsel, maar de suggestie dat zij Nicks minnares zou zijn heeft al flink wat stof doen opwaaien. Dit is echter niet de eerste keer dat Nicks trouw in twijfel wordt getrokken. Ondanks zijn zeventienjarige huwelijk met Kirsten gonst het van de geruchten over mogelijke affaires.

Volgens Yvonne Coldeweijer is Nick geen onbekende in het circuit van de losbandige liefde. “Van Spanje tot elk Nederlands dorp waar hij met Simon heeft opgetreden, overal hebben Nick en Simon zich vermaakt”, onthulde ze op haar kanaal. “Ze lachten zich kapot en lieten zelfs managers meisjes uit het publiek plukken voor wat backstage-plezier.”

Het lijkt erop dat de optredens voor Nick en Simon meer waren dan alleen muzikale aangelegenheden. Coldeweijer claimt dat de heren vaak fans mee naar hotels namen, waarbij optredens als Vrienden van Amstel Live en De Zomer Voorbij slechts bijzaak leken.

Maar waar Simon al in opspraak kwam, zou Nick nog een stap verder zijn gegaan. “Alles wat Simon wordt verweten, daar heeft Nick een schepje bovenop gedaan. Hij zou veelvuldig escorts hebben ingehuurd en zelfs bij massagesalons om een ‘happy ending’ hebben gevraagd, wat niet altijd in goede aarde viel”, aldus Coldeweijer.

Hieronder de reactie van Demi:

nick
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat zal het gezellig zijn bij Nick thuis, hij heeft weer wat uit te leggen bij zijn gezin.
Hij zal met de billen (en de rest) zich bloot moeten geven.
Snap niet dat die vrouwen, dit blijven pikken, het zal het geld wel zijn.

Ik snap die “vrouwen ” niet die met hun naar bed gaan. Ze weten dat ze getrouwd zijn en hun vrouw daarmee verdriet doen en dan heb ik het nog niet eens over die kinderen. Geen leuke aardige vrouwen dus !!!

Helemaal gelijk.