Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jake Paul deelt wel hele stoute beelden van Jutta Leerdam


jutta-jake

In de wereld van glitter en glamour, waar de schijnwerpers constant branden, hebben Jake Paul en Jutta Leerdam hun jaar 2023 op opvallende wijze samengevat en wellicht is Jake daarin iets te ver gegaan.

Jake Paul bekend om zijn flamboyante levensstijl en opvallende social media posts, heeft zich dit jaar wederom overtroffen. Naast zijn sportieve prestaties in de boksring is hij ook een fervent verzamelaar van luxueuze patserauto’s. Zijn laatste aanwinst een auto van maar liefst 500.000 euro is slechts één voorbeeld van zijn extravagante keuzes. Hij pronkt graag met zijn rijkdom is wat Jutta zeker niet ontgaan was toen ze voor hem viel.

Jutta Leerdam daarentegen toont een ander soort kracht. Deze schaatskoningin heeft een indrukwekkend jaar achter de rug met top prestaties op het ijs. Haar sociale media-accounts weerspiegelen haar succes, met beelden van haarzelf schaatsend omringd door vrienden en natuurlijk in het gezelschap van haar geliefde Jake.

Wat echter opvalt is hoe Jake in echte influencer-stijl niet alleen pronkt met zijn auto’s en rijkdom, maar ook met het enorme ‘achterwerk’ van zijn vriendin Jutta in zijn jaaroverzicht.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In iedere geval Benny doet zijn uiterst best om stoute beelden van Jutta te vinden! 🧐

Ik weet waar Benny vannacht van gaat dromen. 🍑😉

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Yvon

Ik had meer beelden/foto’s verwacht van de billen van Jutta. Zo laat de tekst wel lezen dat er veel beelden zijn van de (mooie) billen van Jutta.

Wat een puurte in hun gevoelens voor elkaar.
Net als Andre en Monique,sommige mensen horen gewoon bij en met elkaar.
Geniet ervan het is jullie gegund.