Het laatste showbizz nieuws

Katja Schuurman, Shownieuws

Katja Schuurman schokt volgers met hele uitdagende video


Katja-Schuurman

Katja Schuurman blijft een verbluffende verschijning een droomvrouw voor velen in Nederland. Echter haar recente social media-activiteiten hebben voor nogal wat ophef gezorgd. Na een eerdere controverse waarbij ze een nogal onthullende foto plaatste wat haar een belangrijke documentaireklus kostte heeft Katja opnieuw de grenzen opgezocht met een gewaagde video.

Deze keer verpakt ze haar bericht als een protest tegen de sociale normen rondom het vrouwelijk lichaam. In een emotioneel geladen post op Instagram verklaart Katja: “Omdat we zo vaak onze sterke kant laten zien, de vrolijke, de lachende, de stoere die het allemaal wel alleen kan, het masker. […] Daarom deze beelden zonder masker. Zodat je zeker weet dat we in essentie allemaal hetzelfde zijn. En verbonden met elkaar. In zoveel mogelijk liefde en mededogen. In hemelsnaam. En ja ook zonder bh inderdaad. En zonder iets om mijn tepels weg te blurren. Omdat het absurd is dat we de meest vreselijke beelden wél mogen zien, maar vrouwenborsten niet. Wat een rare wereld…”

De reacties van haar volgers zijn gemengd. Sommigen waarderen haar moed en openhartigheid, terwijl anderen kritisch zijn en suggereren dat het een publiciteitsstunt is. Een volger merkt op: “Volgens mij is er sinds de jaren 60 al geen taboe meer. Het valt me op dat vrouwen ze graag willen laten zien zoals Katja en Stella Bergsma (voor aandacht en/of commercie) met zo’n verklaring komen.” Dit roept de vraag op of Katja’s actie een oprechte poging is om een statement te maken of een slimme manier om de aandacht te trekken.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een hoop geblaat om een excuus te hebben om je tiet weer eens te laten zien. Katja op haar best.

En nog nep ook 😜

Zij is wel superknap en tof, maar je kunt wel ziek worden van nepboobies…:):)!

(zelf geworden nl , vermoeidheidsklachten , verzwakte/pijnlijke spieren, minder goed kunnen nadenken), maargoed it’s life.
Op zich ook weer 10 jaar plezier van gehad, stond supermooi.

Ik denk dat ik dan toch liever gezond ben, dan 10 jaar “plezier” te hebben van borsten die je achteraf gezien ook doodziek maakte.
Ik ben van mening dat je op je natuurlijkst het allermooiste bent.

Ja wel soms spijt van nu ik niet lekker ervan geworden ben, maar wil in mijn hoofd ook positief blijven. Leven en dingen uitproberen is mijn keuze geweest, maar idd zware prijs nu.

Nu heeft Katja altijd nogal de neiging om namens vrouwen te spreken .Zeg gewoon dat je zelf graag de boel vertoont en laat een ander erbuiten

Echt een exhibitioniste die Katja.
Alles voor aandacht.

En geld! Met haar nep t••t’n. Of ze gaat met een stel oude g••le macho kereltjes op stap. Ik zou me rotschamen.

Ja situaties meemaken die evt later niet goed voor je bleken te zijn: gelukkig heeft het desalniettemin gelukkig ook een hele spirituele, positieve kant.
Leven plus laten leven is ook weer belangrijk.

En dan te bedenken dat het niet eens haar eigen t****’n zijn maar dat ze vette implants heeft. Nounounou wat is ze eerlijk en zonder taboes. Vermoeiend vrouwtje en ze wordt niet echt mooi ouder.