Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis naar de voedselbank, moet nog 7 vakantieparken sluiten van de gemeente


Peter-Gillis

Peter Gillis de eigenaar van vakantiepark Prinsenmeer heeft deze week te horen gekregen dat zijn paradepaardje vakantiepark Prinsenmeer per direct moet sluiten, een beslissing van de gemeente die voortkomt uit Gillis’ falen in de Bibob-toets. Deze toets onderzoekt of er een risico bestaat dat de ondernemer zijn vergunning misbruikt voor witwassen of criminele activiteiten. Gillis bekend van de realityserie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’, uitte zijn diepe teleurstelling over deze beslissing: “Ik ben zwaar teleurgesteld en met mij meer mensen, heel veel medewerkers bijvoorbeeld. We zitten vlak voor kerst.”

De bewoners van het park hebben te horen gekregen dat ze in januari het park moeten verlaten, en wat er daarna met het park gebeurt blijft een mysterie. Maar de problemen voor Gillis stapelen zich op.

Volgens het Algemeen Dagblad bevindt Gillis zich in financieel zwaar weer. De sluiting van Prinsenmeer lijkt slechts het begin te zijn van een reeks problemen met maar liefst zeven andere parken van Gillis die ook dreigen te moeten sluiten. Dit zou eveneens te wijten zijn aan het falen in de Bibob-toets. Gillis lijkt zich bewust van de dreigende financiële storm en probeert naar verluidt geld bij elkaar te sprokkelen om zijn imperium te redden. Het AD meldt: “Met zijn realityshow, de verkoop van Hatseflats-merchandise, grote geldleningen en vastgoed probeert hij zijn hoofd financieel boven water te houden.” Dit verklaart waarom Gillis recent zo actief is geweest met het promoten van Hatseflats-handdoekjes op Instagram.

Het lijkt erop dat het eens zo succesvolle imperium van Gillis langzaam maar zeker aan het instorten is. Een combinatie van juridische problemen, financiële stress en publieke controverse zorgt voor een onzekere toekomst voor de ondernemer en zijn vakantieparken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naar de voedselbank zou goed voor zijn lijn zijn, maar die speklap heeft privé zijn zaakjes allang op orde, alleen niet in Nederland. Die is echt heel gehaaid.

Ze hebben de ruimte nodig voor de asielzoekers !!!

Ik heb aan het zelfde gedacht, voor januari moeten ze 4000 vluchtelingen onderbrengen.
En nu dan nog 7 parken dicht, daar kunnen ze duizenden vluchtelingen onderbrengen, ben daar ook niet echt blij mee.
Gilles heeft daar miljoenen mee binnen geharkt in het verleden ,nu word het zijn ondergang.

Als hij zijn kasteel wat nu verbouwd wordt, zijn villa waar hij nu woont, zijn patserige auto’s en camper verkoopt. En lekker bij zijn nieuwe vriendin gaat wonen, dan hoeft hij voorlopig echt nog niet naar de voedselbank. Of denkt hij in een villa te kunnen wonen en met een Rolls Royce naar de voedselbank kan? Mensen die wel afhankelijk zijn van de voedselbank, worden nu een beetje weggezet alsof die allemaal in een villa wonen en in een dikke auto naar de voedselbank gaan.

Ze willen er gewoon omvolkingscentra van maken.

Als hij slim is heeft hij allang zijn geld grotendeels weggesluisd.
Die zit nergens mee & lacht om dit alles.
Hij leeft gewoon vrolijk verder.
😜🥳🥂🍾👻

Dat zit er wel dik in, zo achterlijk is hij ook weer niet, die lacht in zijn vuist.

En de “kroonprins” parkie Markie mag de rotzooi van zijn vader opruimen. Ach, leert hij meteen wat werken is, ipv mensen te commanderen.