Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oud-visagiste Matthijs van Nieuwkerk woest om terugkeer op tv


matthijs

De controversiële overstap van Matthijs van Nieuwkerk naar RTL 4 wordt door velen met begrip ontvangen vooral gezien het uitblijven van het rapport over de werksfeer bij de NPO.

De overstap van Matthijs heeft echter niet bij iedereen tot enthousiasme geleid. Zo uit Jelleke van Rijsoort voormalig visagist van Matthijs bij DWDD en nu werkzaam voor GroenLinks haar ongenoegen in de Volkskrant: “Ik vind dit respectloos en arrogant van zowel RTL als Matthijs.” Zij voelt zich persoonlijk gekwetst door Matthijs, die haar eerder zou hebben afgedankt.

Na het uitbreken van de DWDD-rel heeft Matthijs verschillende keren met Jelleke gesproken over haar ervaringen. “Ik krijg nu toch het gevoel dat de gesprekken met hem totaal zinloos zijn geweest,” zegt ze nu, en voegt toe: “Als je echt spijt en schaamte voelt wacht je het onderzoek af.”

Desondanks denken sommigen dat we al alles weten wat er te weten valt. Jan Slagter en Patty Brard hebben onlangs hun mening geuit over het uitblijven van nieuwe feiten in het onderzoek.

Johan Derksen uit zijn frustratie over Jelleke in Vandaag Inside: “Nu is hij met die vrouw wezen praten en wezen wandelen bij Artis enzo en nu is ze weer boos omdat hij eerder op tv is dan dat rapport. Wie denkt zij nou dat ze is?” Collega Wilfred Genee wijst op de impact die de situatie op Jelleke heeft gehad.

René van der Gijp en Hélène Hendriks menen dat het chiquer zou zijn geweest als RTL en Matthijs hadden gewacht op het rapport. René merkt op: “Het waren er meer dan 50, hè? Hoe lang ben jij op tv nu? Je hebt toch 50 meldingen gehad van gedrag wat een ander niet aanstond? Het is toch echt veel man?”

Johan Derksen sluit af met een kritische noot over het rapport: “Jawel, maar dat rapport is een rapport zoals er zoveel zijn. Nietszeggende rapporten, flutrapporten door mensen die gemaakt zijn die geen autoriteit hebben.” Hij benadrukt zijn frustratie over de situatie en het feit dat Matthijs van Nieuwkerk vanwege een woedeaanval maandenlang van televisie moest blijven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Derksen bagatelliseert het al weer, hij heeft het over een woede aanval van die Matthijs.
Die vent heeft daar iedereen geterroriseerd , 15 jaar lang hij wilde zelfs dat ze op hun knieën excuses aanboden.
Allicht komt die zeiksnor voor hem op, hij is precies hetzelfde ,en denkt dat het zonder hem ook niet door gaat daar.
Hij beslist alles daar.

Ik ga nooit meer naar een programma kijken waar hij de baas is, en als hij in iets anders zit zap ik weg. De ongelofelijke kwal.

Wat is die Derksen toch een misselijke vent. Alsof die dame er geen schade van ondervonden van kunnen hebben. Van mij hoeft van Nieuwkerk niet meer terug op tv, en Derksen mag er van mij ook vanaf. Liever gisteren dan vandaag. En dat hij die 2 andere ook maar meteen meeneemt.
Vanavond kan Derksen zijn zakken nog even flink vullen met hun theatershow waar de bezoekers €150,- per kaartje moesten betalen.

Van Nieuwkerk gaat voor het grote geld en daar moet alles voor wijken.
Miljonair Matthijs wordt door RTL binnengehaald als een vorst, maar ik
hoop er niets van te zien.

Ik ga het sowieso niet kijken. Mijn ex wilde altijd graag DWDD kijken. Maar hij had dan pech, want Utopia kwam dan ook. En daar keek ik naar. Ik wilde toen al niet naar die misselijke kwal kijken. Ik mocht hem toen al niet. En nooit geweten waarom niet. Tot het naar buiten kwam dat hij zo’n bullebak was.

Idd had die ene maand dan ook nog even afgewacht. Beetje dom dit.