Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje door financiële klapper meteen stinkend rijk


eloise

Eloise van Oranje de jonge gravin deelde via een TikTok-filmpje dat ze een aanzienlijk bedrag aan fooi heeft ontvangen. “Vijf maanden fooi vergeten op te halen, dus nu in één keer rijk,” laat Eloise weten, terwijl ze trots de enveloppen met geld toont. “Zo werkt dat.”

Deze onverwachte financiële meevaller heeft gemengde reacties opgeroepen onder haar volgers. Sommigen herkennen zich in Eloise’s situatie en vinden het herkenbaar dat ze haar fooi was vergeten op te halen. Anderen echter, suggereren dat ze het geld wellicht niet nodig had, gezien haar koninklijke afkomst. “Haha, dan zal je het geld wel niet nodig hebben,” schrijft een volger.

Een aantal van haar volgers toont zich verbaasd over de negatieve reacties die Eloise ontvangt. Ze moedigen haar aan om van het onverwachte geld te genieten en het te besteden aan iets leuks. “Die reacties, alsof je niet hoeft te werken! Meid ik zou zeggen, lekker van shoppen,” reageert een supporter.

Eloise’s TikTok-account is niet alleen gevuld met luchtige content. Ze onthulde onlangs een ernstig incident waarbij ze in de trein werd aangerand. “Ik heb m met de grond gelijk gemaakt,” vertelde ze in een video. “Niet fysiek, maar met woorden.” Ze benadrukt dat dergelijke situaties dagelijks gebeuren. “Letterlijk élke dag. Ik kan echt op meerdere handen tellen hoe vaak ik naar iemand ben toegestapt om te zeggen: ‘Kap hiermee, je maakt iemand oncomfortabel’.”

Bekijk hieronder het filmpje:

@everyprofilenameistaken

zo werkt dat

♬ Girl Math by Fletch Vaughan and Hayley – FVHZM
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind Eloise een hartstikke leuke meid, van adel of niet ik mag haar wel.
Het feit dat ze haar fooi vergeten is , is een teken dat ze werkt . Mooi zo👍🌻

Daar sluit ik me eigen bij aan.👍