Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers keert terug op de tv en is te zien in dit bizarre programma


nicole kremers

Nicol Kremers keert na haar veelbesproken relatiebreuk met Peter Gillis terug op de televisie. Nicol voorheen bekend van ‘Massa is Kassa’, was sinds de breuk voornamelijk te zien met ‘bepaalde’ foto’s op het internet. Echter, vanaf 8 december is ze te bewonderen in een nieuw programma op Discovery+: ‘In Eating With My Enemy: Going Dutch’. In dit programma gaan de deelnemers niet met hun ex aan tafel maar met hun vijand wat ongetwijfeld voor spraakmakende televisie zal zorgen.

“In Eating With My Enemy: Going Dutch” belooft een show te worden vol intense emoties. De deelnemers worden tijdens het diner geconfronteerd met scherpe vragen wat leidt tot uiteenlopende reacties variërend van afkeer en verdriet tot blijdschap en mogelijk zelfs verzoening. De spanning loopt op in het restaurant als de ‘enemies’ elkaar ontmoeten en de confrontatie aangaan.

De grote vraag die nu speelt is: met wie zal Nicol aan tafel zitten? Na de breuk met Peter Gillis zijn er verschillende mogelijkheden. Hoewel velen speculeren dat Peter zelf de ‘vijand’ zou kunnen zijn lijkt dit onwaarschijnlijk gezien de lopende rechtszaken tussen hen. Een confrontatie op tv zou deze zaken kunnen compliceren. Een andere mogelijkheid die wordt geopperd is dat Mark Gillis de zoon van Peter, Nicol’s tafelgenoot zou kunnen zijn. Discovery+ houdt echter de identiteit van Nicol’s ‘vijand’ nog geheim. Vanaf vandaag is het nieuwe programma te zien op Discovery+ of Nicol al in de eerste aflevering te zien zal zijn is niet duidelijk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zij doet net als sommige BN’er alles voor de aandacht. Zelfs met een “vijand” aan tafel gaan zitten eten en waarschijnlijk eindigen met een knuffel.

Wie is er überhaupt nog geïnteresseerd in de belevenissen van die randdebiele troela ? Snel van de beeldbuis svp en met haar die hele familie Gillis , wat een low-life !