Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Anky van Grunsven kapot van verdriet door onverwacht overlijden van haar broer


van-grunsvens

Anky van Grunsven de gevierde Nederlandse dressuurruiter met een indrukwekkende staat van dienst waaronder drie olympische gouden medailles en talloze andere titels staat bekend om haar passie en toewijding aan de paardensport. Zij is een icoon in de wereld van het paardrijden en haar naam is synoniem met succes en doorzettingsvermogen. Anky geboren in een familie waar paardensport centraal staat heeft niet alleen in de sportarena naam gemaakt, maar ook als een invloedrijk figuur in de paardensportgemeenschap.

Onlangs deelde Anky van Grunsven een hartverscheurend bericht met haar volgers. Haar broer Eric een belangrijk lid van haar familie en nauw verbonden met haar liefde voor de paardensport, is overleden. “Eric, mijn broer is overleden”, schreef Anky op haar sociale media begeleid door twee foto’s waarop Eric te zien is terwijl hij paardrijdt.

Het plotselinge verlies van Eric heeft een diepe impact op Anky en haar familie. “Ons verdriet is niet in woorden te bevatten”, laat Anky weten, waarbij ze de diepte van haar pijn en die van haar familie uitdrukt. De emotionele lading van dit verlies is voelbaar in haar woorden.

De bekendmaking van dit droevige nieuws bracht een golf van medeleven met zich mee. Vele volgers en fans van Anky, alsook leden van de paardensportgemeenschap, uitten hun steun en condoleances. Onder het bericht stroomden hartverwarmende boodschappen binnen, een teken van steun en sympathie voor Anky en haar familie in deze moeilijke tijd.

De uitvaart van Eric zal vandaag plaatsvinden een moment waarop familie en vrienden bij elkaar zullen komen om afscheid te nemen en hun laatste eer te bewijzen. Het zal ongetwijfeld een emotionele dag zijn waarop de bijdrage van Eric aan het leven van zijn naasten en zijn passie voor de paardensport herdacht zal worden.

In deze moeilijke tijd staan Anky en haar familie niet alleen; ze worden omringd door liefde en steun uit diverse hoeken, een blijk van diepe waardering en respect voor zowel Anky als haar overleden broer Eric.

Hieronder het bericht wat Anky deelde:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst, aan Anky en de familie. 🙏🐴🐎

Heel veel sterkte voor jullie allemaal 🌷

Anky en familie. Heel veel sterkte met dit zware verlies.