Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkend: Frans Duijts dubbelleven met meerdere vrouwen onthuld


frans

De geruchtenmolen draait op volle toeren rond volkszanger Frans Duijts. Een juicekanaal heeft onthullingen gedaan over zijn vermeende buitenechtelijke escapades in Tiel, waar hij bijna twintig jaar getrouwd is met zijn vrouw Marloes. Volgens het juicekanaal onderhoudt Frans heimelijk relaties met andere vrouwen en Marloes zou hier compleet onwetend over zijn ondanks het feit dat het gesprek van de dag is in Tiel.

Het verhaal neemt een boeiende wending met details over een vrouw die in de buurt van Frans woont. Ze zou regelmatig worden gezien in het gezelschap van de zanger en pocht zelfs over haar relatie met hem tegenover vriendinnen inclusief het delen van Whatsapp-gesprekken. Maar wat zij niet weet en Marloes evenmin is dat Frans meer dan één affaire zou hebben.

Het juicekanaal beweert verder dat Frans’ avonturen niet alleen tot Tiel beperkt blijven. Tijdens uitstapjes naar Oostenrijk zou hij het ook gezellig hebben met barpersoneel en zelfs jaloers reageren als andere mannen aandacht aan deze vrouwen besteden.

Deze recente geruchten zijn niet de eerste keer dat Frans in verband wordt gebracht met vreemdgaan. In 2015 werd hij gefotografeerd terwijl hij een andere vrouw zoende. Toen hij dit bekende aan Marloes waardeerde ze zijn eerlijkheid. Frans sprak destijds uit hoe belangrijk hun relatie is en dat eerlijkheid de sleutel is tot het in stand houden ervan.

Deze nieuwe beschuldigingen werpen echter een schaduw over het beeld van Frans als een toegewijde echtgenoot. De vraag blijft of Marloes daadwerkelijk onwetend is over deze zaken en wat de waarheid is achter de geruchten die in Tiel de ronde doen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo schokkend is dit niet , het was allang bekend en dat zijn vrouw van niks weet dat geloof ik echt niet. Ze zal veel door de vingers zien voor de centjes😉

Nu is de volgende weer aan de beurt, het is niet meer bij te houden met die BN ers.
Ze doen hun best maar , je kijkt toch nergens meer van op.

Wel te verwachten van zo’n omhooggevallen kwal.🙄😍
Met zijn patserauto vrouwtjes scoren die dikke pad.🤮
Wist iedereen toch al dat hij vreemdging was een paar jaar terug al het geval.
Met zijn leugens kwam hij ermee weg bij zijn miss piggy.🙄🤣

Midlife crisis..de popi jopie spelen, vreemdgaan, patserauto, motor..helemaal de weg kwijt die kwal🙄😛🤣
Zijn dikke mormel thuis zal alles wel okay vinden, zolang ie zijn creditcard maar thuis laat.🤣

Walgelijk ventje. Weer zijn minkukel die niet met zijn roem kan omgaan.

L*L van een vent🤮