Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Bange Nicol Kremers zwicht voor Peter Gillis, stelt haar boek uit


peter gillis

Nicole Kremers de ex van Peter Gillis heeft aangekondigd dat haar veelbesproken autobiografie die ongetwijfeld de nodige stof zou doen opwaaien op de plank blijft liggen. Ze verkeert momenteel in een emotioneel zware fase zo meldt het AD. De beslissing om de publicatie tot volgend jaar uit te stellen zou zijn genomen om verdere spanningen te vermijden. Je weet wat ze zeggen van uitstel komt afstel. En daarnaast is het de vraag of Nicol nog wel relevant is volgend jaar. Haar populariteit is dalende en het ziet er naar uit dat volgend jaar niemand meer geïnteresseerd is in Nicol zeker als de uitspraak van de rechtszaak over haar mishandeling door Peter Gillis is geweest.

De relatie tussen Peter en Nicole dat ooit als een sprookje begon is veranderd in een juridisch steekspel. Na hun breuk als ‘vrienden’, heeft Nicole meerdere aangiftes tegen Peter gedaan wegens mishandeling en bedreiging. Zelfs in het populaire programma ‘Massa is Kassa’ waarin Peter centraal staat wordt Nicole nog regelmatig belachelijk gemaakt.

Peter eist een astronomisch bedrag van ruim 1,7 miljoen euro van Nicole, vanwege het schenden van hun overeenkomst bij de beëindiging van hun relatie. Nicole zou zich volgens deze overeenkomst niet mogen uitlaten over hun gezamenlijke periode. Echter, het lijkt erop dat Nicole zich weinig van deze afspraak heeft aangetrokken gezien haar vele interviews waarin zij openlijk over hun relatie spreekt.

De zaak is geëscaleerd tot een kort geding waarbij Peter en Nicole onlangs recht tegenover elkaar stonden in de rechtbank van Utrecht. Peter eist dat elk incident waarin Nicole de overeenkomst schond haar 10.000 euro kost. Nicole blijft echter weigerachtig om dit enorme bedrag te betalen en staat erop om haar kant van het verhaal te delen in haar aankomende boek, ‘Het boek van Nicolleke: mijn waarheid, mijn overwinning’.

Deze autobiografie zou een ongefilterde blik werpen op haar leven met Peter wat mogelijk verregaande gevolgen voor zijn imago kan hebben. Peter eist nu vooraf inzage in het boek, om eventuele ongewenste onthullingen te voorkomen. Maar Nicole die door haar recente rechtszaak en confrontatie met Peter nog meer onder druk staat heeft besloten het boek voorlopig uit te stellen. Haar management benadrukt dat deze beslissing losstaat van de uitspraak in het kort geding, maar meer bedoeld is om haar de nodige rust te geven en verdere spanningen te voorkomen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook al komt dat boek nog niet uit, als hij veroordeeld word voor het mishandelen van Nicole, zal er veel drek boven komen.
Ik denk dat dat 🐽 haar stiekem bedreigd en chanteert, zoals hij met iedereen doet. Ben echt geen fan van Nicole, maar ik hoop dat hij aan de beurt komt binnenkort.

Schandalig dat wie dan ook bang moet zijn voor die vetklep, wat een voorbeeld is die man, maar niet heus.

Als Nicol eindelijk eens haar ogen zou openen en uit de media zou verdwijnen , dan kan ze eventueel met hulp gaan werken aan een leven samen met haar kinderen .
Die zijn veel waardevoller dan alle boeken of euro’s bijelkaar.

Wat er allemaal waar is weet ik niet en niemand, behalve Nicol en Peter en die liegen met een stalen gezicht.

Inderdaad Nellie.
Je slaat de spijker op zijn kop.

Nellie je hebt volkomen gelijk. Ik weet uit ervaring dat het verwerken van zoiets heftigs als mishandeling, je daar echt niet na een half jaar klaar mee bent. Dat is een traject van jaren.
Maar zolang zij in de schijnwerpers blijft, zullen journalisten blijven vragen naar haar verleden met 🐽 Peter.
Meid, ga gewoon een normale baan zoeken waar je je kleding moet aanhouden, en ga lekker met je kinderen genieten. Ze zijn zo groot. En bij een normale baan, worden je kinderen ook niet gepest en zijn ze misschien nog wel trotser op hun moeder.

Chrisje en Yvon, ik weet echt wat angst en schrik hebben met iemand kan doen en gun het niemand, wat ik niet kan begrijpen….hoe kan Peter zo veel veranderd zijn. ???
Toen hij in 1986 in Asten kwam wonen was het echt een super fijne lieve man tot een jaar of pakweg 10 geleden de barsten begonnen te komen.
Zou het door het geld en hoogmoed komen dat hij zo is geworden, ik snap er echt niks van en herken totaal niets meer van de Peter van toen.

Jij kent hem door en door Nellie.
Het is voor ons moeilijk te begrijpen, dat hij vroeger een lieve man was.
Wij kennen alleen die norse vent, waar iedereen bang voor is, tot zijn kinderen toe.
Is het vele geld en macht de oorzaak, niemand zal dat echt weten.
Je kunt niet bij iemand in zijn hoofd kijken.

Ik begrijp er ook niks meer van Chrisje. Wel valt het me op dat Peter nooit een verkeerd woord zegt over Treesje zijn ex vrouw, en ook Treesje zelf blijft mooi uit de media en gelijk heeft ze👍

Ik gun dat ook niemand, ik heb toendertijd bij mijn ex weg was, en weer alles redelijk op de rit had had. Mezelf beloofd, als er een man of vrouw zijn die in zo’n situatie zit, ik die zal helpen met alles wat in mijn macht ligt. En die belofte ben ik al een keer nagekomen. En ondanks dat zij terug naar hem is gegaan zou ik haar altijd nog een keer hebben geholpen. En ook nog steeds andere in zo’n situatie.
Ik heb toen ook hulp gehad om daar weg te komen. En die persoon ben ik nog elke dag dankbaar, en dat weet hij. Ik zie en spreek hem nog soms.

Het ging voor Gillis ook al niet best met die Nicol .Ze kan beter eens professionele hulp gaan zoeken i.p.v een advokaat .Uit de media blijven zou ook al helpen.

Een advocaat is wel handig in de rechtzaal. Maar professionele hulp zou ik haar ook zeker aanraden. Ze denkt dat ze nu alles gehad heeft. Geloof mij maar, als je over een poosje echt rust in je leven hebt. Dan komt de mishandeling als een boemerang keihard terug.

Zeker .Toch vrees ik meer voor een levensstijl ala Samantha (barbie)dus rust zie ik dan niet zo zitten.

Dom wijf ze had het boek gewoon uit moeten brengen & pas in de media moeten brengen als ie al in de winkel lag.