Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wendy is 28 weken zwanger van Peter Gillis


peter-gillis

Het spektakel van de Gillis-clan heeft de Nederlandse kijkers weer in zijn greep. De seizoensopener van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ op 31 oktober bleek een kijkcijfermagneet, waarbij de Brabantse campingcapriolen van Peter Gillis en zijn partner Wendy van Hout wederom de harten van het publiek wisten te veroveren.

De kijkcijfers, die nu pas binnen druppelen suggereren dat het paar goud in handen heeft. Maar er is een nieuwe plotwending. Op het einde van de aflevering van gisteren was de teaser voor volgende week te zien en daarin deed Wendy de onthulling dat ze 28 weken zwanger is. Dit zou wel eens een strategische zet kunnen zijn om de aandacht vast te houden. Het nieuws heeft de fans op het puntje van hun stoel gekregen – is dit werkelijk een nieuwe Gillis op komst of slechts een list voor het aantrekken van nog meer kijkers?

Wat betreft de cijfers, die liegen er niet om. ‘Massa is Kassa’ behaalde een indrukwekkende tweede plek in de kijkcijferrace, met een start die de vorige seizoensopening overtrof. Met 876.000 kijkers die inschakelden voor Peters, lijkt het erop dat het programma zijn voorsprong op de concurrentie heeft vergroot.

De grote vraag blijft echter hangen in de lucht als de geur van een verse Brabants worstenbroodje: is de zwangerschap een zoete realiteit of een goed getimede truc voor de kijkcijfers?

In de wereld van reality-tv is niets wat het lijkt, maar één ding is zeker: de kijkers zullen blijven afstemmen op de volgende aflevering om de waarheid achter de buik van Wendy te onthullen.

Hieronder het filmpje waarin Wendy zegt dat ze 28 weken zwanger is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

snel met jong laten schoppen voor de pegels, typisch iets voor een golddigger als deze lillike bostroll

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door kind van de rekening

Ik las in alle haast dat Petertje al 28 weken in verwachting is van een enorme vetBlob

En Wendy van een flink biggetje 🐽, als het waar is.😅🤣😂

Ik denk dat het gewoon een nepbuik is. Ze verkoopt toch kleding online? Waarom zou ze dan ook geen zwangerschapskleding verkopen? Ook zwangere vrouwen hebben soms last van hun hormonen, waardoor ze ineens van Massa is kassa houden.
En als ze wel zwanger is, dan is Peter vader nummer 5 volgens mij. Dan is ze nu zwanger van haar 5de kind? Of ze heeft er al 5 en zou dit nummer 6 zijn. En Peter papa nummer 6.
Alleen geloof ik er niets van dat ze echt een relatie hebben. Betere anticonceptie bestaat niet. 🤣

🤣🤣🤣👍🐖

Dat wordt dus kind nummer 6 van (stief) vader nummer 100.

*Alimentatie plicht*

En dat mag gewoon in Nederland.
En dat te bedenken dat er kinderen door de toeslagen affaire door de rechter uit huis zijn gehaald. Bij ouders die daar dus niks aan konden doen.

Ik geloof er niet veel van, alleen maar voor de kijkcijfers van volgende week, mensen zijn erg nieuwsgierig en gaan dan toch kijken.
Mij niet gezien, ze zijn zo geraffineerd, ze doen alles voor geld en succes.

Toevallig vandaag bij Rtl Boulevard zei Wendy zelf dat het een nepbuik was. Dus ze is niet zwanger, en de spoiler is ook al verklapt. 🤣🤣🤣

Die relatie met Wendy is fake.
Hij heeft wel wat anders aan zijn hoofd dan vader worden.
Hij was met Nicole in de rechtbank vandaag.
Daar zal dat varken 🐽 kind aan huis zijn de komende tijd.

Zwanger ben je toch wel een beetje dom in deze tijd en dan wel haar 6e kind…!!! Maar ik denk gewoon dat we dan allemaal gaan kijken.
Net zoals zijn eigen kookboek.Hij kan nog niet eens koken ….wat daar heeft hij zijn personeel voor.Dus een kookboek…laat me niet lachen.
Hij mag wel uitkijken voor plagiaat ( net zoals Sonja Bakker)

Dit is volgens mij gewoon gezwets om de kijkers te boeien.
Triest volk!!!

Let maar op, dit is alleen voor haar bezopen tokkie website, die is niet zwanger al had ze het graag.

Stelletje proleten ! Te sneu voor woorden. Dat wordt weer ” een kind van de rekening “.

Als zij echt zwanger is, heb ik nu al medelijden met 2 van zulke ouders. I rest my case.

Kijken deze mensen alleen om naar commentaar te schrijven ? Waarom kijken als je er niets aan vind ? Dat zou ik zonde van mijn tijd vinden want er zijn genoeg leukere dingen om te kijken lijkt mij. Ik vind het een “vreemd “mannetje. Moet er niet aan denken dat mijn man zo zou zijn. En hoe hij zich gedroeg bij zijn nieuwe schoonouders, bij mij mocht hij meteen vertrekken die lompe boer. Maar ik vind het wel aardig om te kijken hoe zulke mensen zich gedragen, nou ja gedragen.

Belachelijk dat die tokkies nu toegeven dat het een grapje is.
ALLES VOOR AANDACHT 🤮🤮🤮

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Suus

Toch triest voor alle ouders die dus niet op de normale manier kinderen kunnen krijgen??

Ik dacht serieus dat het om de alimentatie te doen was.

Maar dìt is nog veel triester!!

Als die zwanger is, ben ik het subiet ook en op mijn leeftijd niet echt een optie meer, hahahaha.