Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Meilandjes in paniek? Nadège terug in de serie om duistere reden


Maxime-Nadege

In een onverwachte wending lijkt de tv-familie Meiland een opmerkelijke stap terug te nemen naar hun verleden. Het is niemand ontgaan dat Nadège Coffinet drieënhalf jaar geleden abrupt uit hun leven werd verbannen. “Van de een op andere dag hoefde ze niet meer te komen,” onthult ze. De vraag die op ieders lippen brandt: waarom duikt ze nu plotseling weer op in hun leven?

Rob Goossens gaf destijds al een hint: “Word niet al te goede vrienden met de familie Meiland, want het kan maar op één manier eindigen.” En nu lijkt Nadège’s terugkeer in Chateau Meiland de tongen nog meer los te maken.

Caroline van Eeden een voormalig familie vriendin van de Meilandjes is er van overtuigd dat ze een verborgen agenda hebben. Ze stelt: “Wat ik nu zie gebeuren, is allemaal zó doorzichtig. Nadège zei in 2020 op social media dat ze enorm teleurgesteld was. Volgens haar hadden ze ‘geen gevoel’.”

Er waren geruchten dat Nadège net als Caroline, een explosief boek zou schrijven over de schaduwzijde van de familie. Caroline onthult in Party: “Ik weet dat ze ook een boekje open wilde doen over wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt bij deze familie. Maar nu paaien ze haar.” Ze suggereert dat de Meilandjes Nadège dichterbij halen om een eventuele onthulling te voorkomen. “Ze is straks weer te zien in de serie en dan ziet iedereen Nadège actief aan het werk in hun nieuwe pension Code Rosé. Nadège krijgt dan de credits van de kijkers en iedereen vindt de familie Meiland weer zo lief.”

Caroline heeft echter een scherpe waarschuwing: “Ze zijn, in mijn ogen, uitgekookt en doortrapt, om het product Meiland in stand te houden.” Ze herinnert ons eraan dat het dezelfde familie is die Nadège aan de kant zette toen ze kanker had. Ze concludeert: “Het is allemaal eigenbelang en schuldgevoel. Maar mij niet meer bellen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vieze sneaky lui die Meilandjes. Precies de gedachte die ik ook al meteen had.
Ze hebben Nadege als 💩 behandeld & haar keihard laten vallen.
Zij heeft zich hierover meermaals boos en teleurgesteld uitgelaten.
Nu ineens slijmen als er geruchten zijn over een boek (zij hebben lieve Nadege ook afgekraakt in hun boek🙄).
Boek met alle shit over die tokkies zou top zijn & koekje van eigen deeg!
Nadege trap er niet in hoor in hun charmeoffensief.💖

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Julia

oja die nadege, was zij niet terminaal. leugenaar!

Wat een onzin, hoe kom je daarbij?
Ze had kanker en ze is nu hersteld. Er is nooit over terminaal gesproken.
Wat een fantasie.🤭😉😬

Ik dacht dat die vrouw een tijd geleden al op sterven lag en nu loopt ze hier rond? Hm vreemd, maar ze zullen haar wel weer ergens voor nodig hebben, de narcisten familie.

Ze had die rotziekte ja, maar ze heeft nooit op sterven gelegen. Gelukkig is die rotziekte tegenwoordig vaak goed te behandelen, en gaat niet iedereen er meer dood aan.