Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen kapot van verdriet door Thijs Römer


Chantal Janzen

Chantal Janzen heeft onlangs een schokkende onthulling gedaan over haar keuzes betreffende Thijs Römer. Volgens insiders was het Chantal zelf die Thijs Römer ooit voorstelde aan Igone de Jongh. Maar nu terugblikkend naar het verleden heeft ze daar spijt van.

Igone inmiddels de ex van Thijs kwam onlangs naar voren met een verklaring die velen kippenvel gaf. Ze deelde met haar volgers: ,,Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achter sta en die ver van mijn normen en waarden liggen.” Ze vervolgde: ,,Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.”

Chantal heeft haar banden met Thijs verbroken. Tijdens een interview met weekblad Story onthulde ze: ,,Het is vreselijk. Het is niet dat ik ze aan elkaar gekoppeld heb, maar ik wist dat Igone hem leuk vond en tijdens een gesprek met Thijs heb ik hem dat verteld.” Chantal voelt zich schuldig, want uiteindelijk zijn ze door haar bij elkaar gekomen.

Chantal’s vriendschap met Igone blijft bloeien, maar haar band met Thijs is duidelijk verbroken. Chantal legt uit: ,,Thijs hoor en zie ik niet meer. Dat wil ik ook niet. Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan en van zulke mensen neem ik afscheid.”

Desondanks lijkt Igone krachtig vooruit te gaan. Chantal merkte optimistisch op: ,,Het gaat goed met haar. Ze heeft een ander huis. Het is goed te zien dat ze weer opkrabbelt.” En voegde eraan toe: ,,En natuurlijk zal ik er altijd voor haar zijn.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties