Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Huishoudster dood aangetroffen bij de Meilandjes


Martien Meiland

Caroline van Eeden doet opnieuw een zeer heftige onthulling over de Meilandjes. Ze geeft een inkijkje in wat er echt gebeurt wanneer de camera’s van Chateau Meiland niet draaien. En het beeld is niet rooskleurig, om het zacht uit te drukken.

Caroline beweert dat ondanks het vrolijke beeld dat de Meilands op televisie tonen, er veel duistere momenten achter de schermen zijn. Een voorbeeld dat ze gaf, was het incident met Amanda, de huishoudster van het chateau. Martien prees haar op camera, zeggende: “Amanda is echt een soort engel die hier neergedaald is op het chateau, die gewoon vier uur per dag staat te strijken”. Hij leek heel blij met haar, zelfs de kleine dingen benoemend zoals haar voorkeur voor koffie met “twee suikerklontjes”.

Maar toen het noodlot toesloeg, werd de echte aard van de Meilandjes duidelijk. Op een dag gleed Amanda uit in het chateau. Martien zei daar het volgende over: “Ik kom hier en ze ligt helemaal met die beentjes en het hoofd helemaal zo… Toen ging ze overgeven en spugen, maar op d’r rug, dus ze stikte bijna.” Hoewel het traumatische incident op camera werd vastgelegd, leek alleen Caroline er echt door geraakt, huilend: “Als je een vrouw zo hulpeloos en helemaal in paniek op de grond ziet liggen… Die vrouw was zo hulpeloos.”

Caroline deed in de Story een boekje open over wat er werkelijk gebeurde. Amanda’s val was ernstiger dan werd getoond. “Ze gleed uit in de waskamer en viel op haar hoofd. Met een gapende wond tot gevolg,” onthulde ze. Wat volgde was paniek en onverschilligheid van de Meilandjes, waarbij Martien schreeuwde: “Die strijkvrouw is met haar kop op de grond gevallen!”. Maar in plaats van te helpen zegt Caroline dat ze het volgende deden: “De Meilandjes? Die belden de cameraploeg dat ze dringend moesten komen filmen en gingen verder met hun bezigheden en lieten mij met haar in me armen daar zitten. Ik dacht dat ze dood ging.”

Het blijft onduidelijk of Amanda het heeft overleefd. Maar wat zeker is, is dat Caroline’s onthullingen de Meilandjes niet in een goed daglicht zetten.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom moet iedereen proberen andere mensen kapot te maken. Laten we eens aardig voor elkaar zijn

Walgelijke lui, alles voor die kijkcijfers 🤮😬🙄