Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen doet schockende onthulling


Chantal Janzen

Ah, Chantal Janzen, je zou denken dat ze zo licht als een veertje is, staand op haar sierlijke 1 meter 69. Maar schijn bedriegt, want vandaag toont Chantal de wereld een verrassend aspect van haarzelf: haar opvallende grote voetjes.

Op Instagram toont de blondine ons haar voetzolen die doen denken aan die van een exotische vogel. Ze zijn knus ingepakt in visnetjes en comfortabele pantoffels. Een tip voor de tere zielen onder ons: scroll misschien snel verder als je net aan de lunch zit.

Had een voetenfluisteraar ons maar kunnen voorzien van diepere inzichten bij dit kiekje. Francisca van der Tas zou perfect zijn geweest, gezien haar recente voorspellingen op basis van B&B Vol Liefde-Leendert zijn tenen. Maar helaas, ze was elders bezig, dus gingen we zelf op onderzoek uit.

Na wat graven blijkt dat Chantal eigenaar is van zogenaamde ‘Griekse voeten’. Het unieke kenmerk? De tweede teen die net iets uitsteekt voorbij de grote teen. En wat vertelt dit ons? Nou, zulke personen worden vaak omschreven als energiek en sportief. Interessant.

Een leuk weetje voor de cultuurliefhebbers onder ons: in de oude Griekse sculpturen werd de Griekse voet gezien als het toppunt van schoonheid. Deze trend werd opgepikt door de Romeinen en leeft voort tot op de dag van vandaag. Kijk maar naar het Vrijheidsbeeld in New York. Hoewel haar voetjes wellicht niet zo verfijnd zijn als die van het iconische standbeeld, krijgt Janzen absoluut bonuspunten voor authenticiteit.

Hieronder de monster voeten van Chantal:

voeten chantal
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties