Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Meesterbakker Robèrt van Beckhoven’s familiedrama, heeft zijn kids al tien jaar niet gezien


Ah, de wereld van versgebakken brood en verleidelijke patisserie. Robèrt van Beckhoven bekend van het programma Heel Holland Bakt kent daar alles van. Maar wat als er een ander verhaal borrelt onder die knusse laag van meel en suiker? Een verhaal dat de smaakpapillen van de roddelliefhebber mogelijk meer prikkelt dan een zachte crème brûlée?

De liefdevolle echtgenoot van Pirjo, met wie hij al vijftien jaar de dagelijkse routine deelt, en vader van hun twee kinderen, verbergt mogelijk een bitterzoet geheim in zijn persoonlijke leven. “Robèrt heeft namelijk drie kinderen die hij, volgens spionnen, van zijn ‘nieuwe vrouw’ (waar hij nu al 15 jaar mee is) niet mag zien,” onthult Yvonne Coldeweijer.

Het verhaal achter Robèrt en zijn drie kinderen uit een vorige relatie vormt een ontnuchterend contrast met zijn publieke persona. “Ik hoor een wat minder leuk verhaal continu terugkeren in mijn DM,” meldt Coldeweijer, suggererend dat de meesterbakker zijn eerdere kroost al een decennium lang niet heeft ontmoet. “Dat is wel vrij bizar! Ik heb begrepen dat zijn kinderen hier veel pijn door ervaren. Robèrt heeft zelfs een kleinkind die hij helemaal niet kent.”

De tragedie werd nog meer voelbaar tijdens een toevallige ontmoeting. “Zijn dochter stond een keer met de fiets bij de spoorwegovergang met haar dochtertje voorop, toen ze Robèrt ineens naast haar zag wachten met de auto, met zijn ‘nieuwe’ zoon ernaast. Dat was de eerste keer dat zijn dochter haar halfbroertje zag. Zeer pijnlijk allemaal.”

Het lijkt erop dat de sfeer in de Van Beckhoven-familie niet altijd zoete broodjes bakt. Volgens insiders is het niet Robèrt, maar zijn huidige echtgenote, Pirjo, die een wig drijft tussen de patissier en zijn kinderen. “En veel spionnen die dit verhaal kennen zeggen dus dat het door deze vrouw komt! Er wordt gezegd dat dit komt door pure jaloezie en afgunst,” deelt Yvonne.

Pirjo, aan de andere kant, heeft zich eerder uitgelaten over de harmonie in haar relatie met Robèrt. “Ik ben een Wageningse bioloog en tot 2005 had ik een drukke baan in Amsterdam. De liefde trok mij naar Brabant. Robèrt sprak me met name aan omdat hij zowel gepassioneerd als nuchter is,” openbaarde ze in een interview met een lokale krant.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties