Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato moet voor 4 jaar de gevangenis in


Volgens de scherpe tong van Jan Roos is Marco Borsato een monster. Jan neemt dan ook geen blad voor de mond en haalt hard uit naar Marco die wordt beschuldigt van ontucht met een minderjarige.

“Hij heeft aan dat meisje gezeten”, zegt Roos. Zijn afschuw gaat verder dan dat, terwijl hij vervolgt: “Wat mogelijk nog verder gaat, is dat hij, als het waar is, nadat haar vader stierf, een soort pleegvaderlijke rol op zich nam. En toen ze 15 werd, begon hij haar aan te raken. Dat beschouw ik als vele malen erger. Dus, je creëert een vertrouwensband met een kind en vervolgens misbruik je die als bekende zanger.”

Roos, die zich niet beperkt tot lichte kritiek, verdiept zich nog meer in de materie. “Wat bovendien nog erger is, is dat de drempel voor zo’n kind om erover te spreken nog hoger wordt. Dan ga je jarenlang de cel in. Het is ontucht, kindermisbruik, en mogelijk ook onttrekking aan het ouderlijk gezag. Ze zullen het allemaal optellen, 4 jaar gevangenisstraf.” Jan kan het niet laten om nog een extra steek onder water te geven aan de artiest: “En hij heeft ook een aantal vreselijke nummers gemaakt. Vandaag is rood, de kleur van je slipje…”, sluit hij af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Idd walgelijke man die Marco B
Goed straffen die viezerik, familie en fans zijn ook walgelijk om alles goed te keuren.
Jarenlang vreemdgaan met alles en iedereen & een jonge meid kapot maken.
Bah!!!!😛🙈🥴

Perfect opsluiten dat tuig!!!!🥴🤮

Het is inderdaad niet normaal.Maar hebben julie bewijs om hem op te sluiten?Denk daar maar eerst over na

Heb je onder een steen gelegen????😉🙃😬
Ondertussen weten we allemaal dat Marco B zijn daden allang op tape heeft toegegeven & daarbij zijn er jarenlange dagboeken van het slachtoffer waarin alle data gecheckt kunnen worden.
Geen rechter durft hier helaas zijn vinger aan te branden uit angst verguisd en bedreigd te gaan worden door al die naïeve fans die alle goedkeuren van hun idool & hun kop in het zand blijven steken.
Het zou je eigen dochter maar zijn he, waar een ouwe kerel met zijn hand jn haar slipje gaat??? Of zou je dat prima vinden?!🥴
Eindelijk aanpakken die kwal & opschieten met die rechtszaak!👊👊👊

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Suus