Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam ondergaat metamorfose, fans raden het af


Het schaatsfenomeen Jutta Leerdam verbluft haar TikTok-volgers met een frisse, sprookjesachtige uitstraling, herinnerend aan Elsa van de befaamde Disneyfilm Frozen: “Een klein Elsa momentje.”

Jutta deelt: “Mijn brein: als je je haar in deze kleur verft, zul je elke dag kleine Elsa momenten op het ijs hebben.” Hoewel ze haar lokken nog niet echt heeft getransformeerd, lijkt ze de optie om haar haar in deze tint te verven serieus te overwegen. Ze werpt de vraag op: “Zal ik het doen?” naar haar fans.

Haar volgers zijn verdeeld in hun antwoorden. Sommigen juichen haar toe – “Ja doen! Staat je zo goed”, terwijl anderen haar waarschuwen voor de mogelijke gevaren: “Niet doen, want je haar gaat echt dood en dan moet je de helft afknippen, dat wil je niet.”

Ondertussen zijn er geruchten en zorgen over haar romantische leven met Jake Paul. De relatie, hoewel schijnbaar vervuld van vreugde, wordt door sommige sportanalisten met een zekere scepsis bekeken. Ben van der Burg, een voormalig schaatser, uitte zijn bezorgdheid enigszins onomwonden: “Die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!”

Daarnaast heeft sportmarketeer Chris Woerts een voorzichtige notitie over Jutta’s carrièrepad en haar relatie: “Zo simpel is het. Als Jutta deze winter haar eerste wedstrijd verliest, dan heb je de poppen aan het dansen en is het lastig om het tij te keren.” De implicatie hier is dat een verlies aan focus op haar sportcarrière, mogelijk veroorzaakt door haar relatie, nadelig zou kunnen zijn voor haar prestaties en traject. Het is afwachten welke invloed de relatie op haar sportprestaties heeft.

Hieronder de beelden:

@juttaleerdam

Shall I? 👀

♬ youre never fully dressed without a smile – em (quit)
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Who cares????