Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes gaat never met Monique samenwonen en dit is de reden


In een verhelderend moment van openhartigheid opent André Hazes een venster naar zijn innerlijke conflicten en de complexe dynamiek van zijn hernieuwde relatie met Monique Westenberg. In het programma ‘Casa di Beau’ onthulde André gisteren de angst die op de loer ligt in zijn momenten van geluk: “Bij mij was het zo dat als er iets gelukkigs in mijn leven gebeurde, stond er altijd iets ongelukkigs tegenover.” De liefde bloeit duidelijk weer tussen de twee, maar André erkent een tastbare vrees: “Nu gaat het echt heel goed en dat is heel eng, omdat je het jezelf bijna niet gunt, omdat je zo gewend bent dat er iets negatiefs tegenover moet staan.”

Zijn terughoudendheid om volledig samen te wonen en de dynamiek tussen hem en Monique is even complex als zijn emoties. André geeft niet alleen toe dat hij een zekere afstand behoudt uit vrees voor het verstoren van het huidige geluk: “Ik denk gewoon misschien ook wel de angst dat het fout gaat, omdat het nu zo goed gaat op deze manier,” maar onthult ook een tedere zorgzaamheid in hoe ze hun zoontje Dré benaderen in deze situatie.

Het stel houdt altijd rekening tijd met de emotionele stabiliteit van hun kleine. “Wij zijn sowieso wel heel voorzichtig met Dré. Dat is ook de reden waarom ik in een andere kamer slaap.” Een delicaat evenwicht wordt bewaard om hun zoon te beschermen tegen mogelijke verwarring, en terwijl André de energie van verliefdheid voelt wanneer hij bij Monique is, “Als hij bijvoorbeeld naar de wc ging, dan was het eerste wat ik bij haar deed een kus op de mond en een klap op de billen,” blijven ze beiden waakzaam over de invloed van hun interacties op hun zoon.

Het blijft niet onopgemerkt door hun zoontje als André blijft slapen. Met sprankelende kinderogen is hij zichtbaar blij wanneer zijn vader blijft slapen, iets dat André’s hart verwarmt: “Dat vind ik een heel fijn gevoel.” Toch blijft hij twee dagen per week, maandag en dinsdag, volledig toegewijd aan zijn gezin: “Die zijn echt van hen en dan doe ik mijn telefoon uit.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Dre gelukkig was stond er iets ongelukkigs tegen over verteld hij.
Dat creëerden hij toch zelf met zijn verslavingen en geh..r met andere wijven.
En met kleine Dre hielden ze rekening, dat zijn leven emotioneel stabiel was.😅🤣😂 Dat durft hij nog te zeggen ook met droge ogen.
Dat kind heeft al zo veel mee gemaakt in zijn leven , en wat er verder nog zal gebeuren. Ik zou me eigen zorgen maaken om mijn kind als ik hem was.
Maar hij denkt alleen maar aan zich zelf.

De reden is simpelweg dat hij met een paar dagen op visite wel de lusten en niet de lasten dus geen verantwoordelijkheid hoeft te dragen .Zoveel woorden zijn daar niet voor nodig hoor.

Zo is het maar net Chrisje🤔

Nog niet zo lang geleden biechtte hij bij Andrea Tava op: de moeder van mijn kind is een vreselijk iemand. Voel me opgesloten en kan geen kant op. Als ik haar niet tot vriend houd, mag ik mijn zoon nooit meer zien.
Ook in zijn brief heeft hij duidelijk aangegeven waarom hij niet met haar wil samenwonen.
Al dat slappe , inhoudsloze, geklets van hem slaat dus nergens op.

ut word tied dat ie weer gaat zuup´n zodat ie weer n bietje normaal gaat doen want wat een poep komt er toch uut ziene bek.

En dan gelijk weer deurdonderen🫢

Twee dagen per week bij Monique en de rest van de week Joost mag weten wie er in zijn huis in bed ligt. Geef mij ook zo een man en vader, NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wordt het langzaam geen tijd geen aandacht meer aan alles wat Hazes
heet te besteden Men hoeft het niet te lezen en er zit een knop op tv maar in alle interviews zie je die koppen weer .
Grootheidswaanzin daar lijden ze aan.

Jeetje Hazes is wel “populair” dit is het 4de stuk over de familie Hazes wat er nu staat. Monique tel ik ook bij de familie, omdat ze een kind heeft met dat andere kind.