Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

De Meilandjes probeerde dit jaren geheim te houden


De rook rondom de Meilandjes is opgetrokken en onthult een wolk van verrassingen. Maxime Meiland betreedt een ander soort podium dit keer op Radio 538 om een sluier op te lichten over de tabaksrook die het gezin in het echt omhult.

“Jouw vader rookt volgens mij ook, toch?”, probeert sidekick Niels van Baarlen nieuwsgierig. Het antwoord? Een simpel en eerlijk: “Ja, klopt. Mijn moeder ook.” Zo wordt de geruchtenmolen aangezwengeld en een rokerig geheimpje onthuld.

“Maar jullie roken nooit in de serie”, gaat Niels door. Maxime, altijd helder en zonder blad voor de mond, onthult: “Nee, maar dat mag niet.” Oh, verboden vruchten? Intrigerend! De televisiesensatie verzekert dat er met een waakzaam oog op dit rookbeleid wordt gelet, en elke sluipende sigaret wordt uit de luchtige sferen van de uitzending geknipt.

Is het een poging om het gezinsimago zuiver te houden? De kijkers waren in ieder geval in shock toen Maxime zich aanmeldde voor Stoptober. Ze bekent: “Daarom waren mensen heel erg verbaasd dat ik dus meedeed aan dat Stoptober, van: ‘Ik wist niet dat jij rookte!’”

En daar duikt de altijd eerlijke Maxime weer op met een jeugdzonde: “Ja, al vanaf mijn veertiende.” Verrassend? Zeker! Niels kan het amper geloven en schiet in de lach: “Jeetje. Hahaha.”

Maar laten we Erica niet vergeten die niet bepaald de steunende moeder is in Maxime’s poging tot stoppen. Met de zorgeloosheid van een rebel zegt ze: “Belachelijk! Je mag al zo weinig in het leven tegenwoordig. Als je ervan geniet, moet je het toch gewoon doen? Die longen kunnen dat wel aan!” Een stukje verfrissende, zorgeloze filosofie of gewoon roekeloos? De meningen zullen verdelen.

Een dag later, tussen de radiovibes, wordt de spot nog even gedreven met Niels zijn schorre stem, met collega Rick Romijn die grapt: “Je klinkt een beetje als de mannelijke Rachel Hazes. Hahahaha.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties