Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende foto’s uitgelekt: Zo zag Bas Muijs eruit na brute mishandeling


Ooit afgevraagd waarom GTSTS-acteur Bas Muijs plotseling een flinke hoofdwond had op die ene Instagramfoto? Nou, Yvonne Coldeweijer wist het mysterie te ontrafelen. Blijkbaar verwachtte onze GTST-ster een laatste ontmoeting met een stervende fan, maar wat hij kreeg was een nachtmerrie: hij werd op brute wijze vastgehouden en bewerkt met een spijkerpistool door de partner van zijn ex.

Hoewel Bas er liever niet over praat, circuleren er nu heftige foto’s van zijn gezicht. Frank Dane, de RTL Boulevard-presentator, geeft toe: “De redactie van RTL Boulevard heeft foto’s gezien waarop te zien is hoe zwaar Bas door de verdachte is toegetakeld.” En onze eigen misdaad-expert, John van den Heuvel, voegt daaraan toe: “Je ziet dat zijn ogen sterk verkleurd zijn, dus hij heeft een paar flinke klappen op zijn oog gehad.” Dat is behoorlijk heftig, nietwaar?

Blijkbaar dacht Bas op een gegeven moment dat hij het einde niet zou halen, maar slim als hij is, speelde hij alsof hij een hartaanval kreeg. John beschrijft het hartverscheurende moment: “Degene die hem al het geweld toebracht schrok zó dat hij dacht van: dit gaat niet goed, dus die hebben hem naar de eerste hulp van het ziekenhuis gebracht. Hij moest zijn naam opschrijven en toen schreef hij op het blaadje: ‘Help. Muijs.’” Een alerte verpleegkundige snapte meteen wat er gaande was.

De roddels draaien op volle toeren, waarbij sommigen suggereren dat dit misschien een wraakactie was met betrekking tot een verkrachting. Maar zijn advocaat, Petra Breukink, zet de zaken recht: “Er wordt dus gezegd dat er aangifte is gedaan van verkrachting, maar er is geen aangifte gedaan, er loopt geen onderzoek en er is geen vervolging ten aanzien van Bas Muijs.”

Terwijl het gezicht van Bas is genezen, herinnert een blijvend litteken aan die verschrikkelijke avond. John zegt dat: “Het litteken boven zijn oog zal blijven.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij ziet nog redelijk goed uit