Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Nieuwe ranzige beelden opgedoken van Marco Borsato met minderjarigen


De geruchtenmolen draait op volle toeren sinds het Openbaar Ministerie onthulde dat Marco Borsato wordt vervolgd wegens beschuldigingen van misbruik met een toen minderjarige, van 2014 tot 2019. Ondanks dat het slachtoffer eerst twijfelde om haar verhaal te doen, voelde ze zich later door de speculaties over de zanger gesterkt om haar kant te delen in De Telegraaf. Ze beweert dat Borsato ongepaste handelingen met haar verrichtte toen ze slechts 15 was.

Maar nu zijn er nieuwe beelden opgedoken uit de tijd dat Marco coach was bij The Voice Kids waarin Marco te zien is met jonge deelnemers. Overal op Twitter verschijnen deze beelden nu en zoals je zou verwachten, zijn de meningen verdeeld.

Tegenstanders van Borsato beweren: “Ik ben het er mee eens… triest genoeg. Je moet je handen thuis houden bij kinderen, hoe onschuldig het ook mag lijken. Ik heb het altijd al als problematisch gezien.” en “Elke aanraking, of het nu om een knuffel, kus of streling gaat, is gewoonweg VERKEERD.” Terwijl zijn verdedigers beweren: “Marco is een affectief persoon, net zoals ik. Bovendien is hij een Italiaanse vader, en dit soort gebaren zijn in Italië heel gewoon. Mensen zijn tegenwoordig snel met hun oordelen, echt jammer.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind het oprecht ontzettend erg voor de slachtoffers, maar na het zien van deze beelden kan ik alleen maar concluderen dat hij idd een Italiaan is die ontzettend begaan is met zijn pupillen.
Sorry als ik hiermee mensen beledig maar dit is puur MIJN mening.

100% mee eens als het inderdaad om deze beelden gaat.
Zie hier totaal geen kwaad in. Wanneer er weer eens jeugdige criminelen opgepakt zijn omdat die totaal ontspoord zijn, krijgen we te lezen dat ze als kind nooit geknuffeld zijn.
Bij al die beelden slaat hij z’n armen om de kinderen heen zonder ook maar in de buurt van gewaagde plekken te komen. Als oma haar kleinkind op d’r voorhoofd kust, is ze lief, als hij het doet als teken dat ze het goed gedaan heeft, dan is ie ineens een viezerik.
We weten alleen niet of er ook ander beelden in omloop zijn, dan onthoud ik mij van bovenstaande,

Zoals ik al zei, ….als het om deze beelden gaat…….

Idd. Als het om deze beelden gaat zie ik hier niks pervers in.
Nogmaals sorry voor de slachtoffers.
Maar op deze beelden is toch niks pedo achtigs aan?

Ik vind deze maat schappij in alles gestoord,je word over

Hij is ook viespeuk en een zwakzinnige

Marco Borsato is Nederlander.
Zijn vader is weliswaar Italiaan – en zijn moeder een overjarige barbiepop –
maar de Noord-Hollandse zanger moet zich schikken naar onze wet.
Het is wel heel goedkoop om zijn temperament te gebruiken om het tietjes-voelen van M@rco te bagatelliseren.

Nog tijdens de Voice vond ik al dat betasten van kinderen walgelijk, het was live te zien, tot mijn verbazing het betasten van kinderen gewoon kon en niemand deed iets om het te stoppen.
Voor de duidelijkheid, dit gedrag heeft niets te maken met de Italiaanse roots en het zuiden, want Italianen en zuiderlingen vertonen dit gedrag helemaal niet.

Het is toch een en al ranzigheid bij die John de Mol Productie en zijn sterren .
zijn eigen zwager (vieze Jeroentje) en ALI B en nog wat van die sterren uit zijn zwijnenstal .
De gehele dag met hun gulp open .