Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geheime gesprekken bij RTL: Geer & Goor op het punt van een verrassende comeback


In de wereld van de glitter en glamour gaat het gerucht dat een iconisch tv-duo misschien wel terugkeert naar het kleine scherm. Gerard Joling en Gordon, bekend van hun hilarische capriolen, lijken de lucht te klaren en een comeback te overwegen (wie kan er nu nee zeggen tegen de roep van de euro’s?).

Toen Gordon in 2018 zijn handtekening zette onder een contract met Talpa en Gerard Joling een jaar later exclusief voor RTL koos, leek hun gezamenlijke tv-avontuur voorbij. Maar nu Gordons contract bij Talpa niet is verlengd (hint: de deur werd voor hem gesloten), gaan er sterke geruchten dat RTL het illustere duo opnieuw samen wil brengen.

Op een recent RTL-event prikkelde presentator Farja’s nieuwsgierigheid toen hij aan Joling vroeg of er een kans op verzoening was. Joling reageerde met zijn kenmerkende flair: “Je weet nooit wat er gebeurt, ik heb altijd heel vaak gezegd: ‘zeg nooit geen nee’. Maar tijden veranderen. Kunnen we in deze nieuwe wereld nog wel zeggen wat we vroeger zeiden? Voorzichtigheid is geboden.”

Wanneer er dieper werd ingegaan op een eventuele herstart van hun geliefde show ‘Geer en Goor’, bleef Gerard enigszins mysterieus: “Nou ja, open is een groot woord. Het hangt af van RTL’s plannen. Ik heb net weer een contractverlenging op zak. Wat de exacte plannen zijn, blijft een verrassing. Maar er borrelt wel wat.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die twee draaikonten weten ook niet of ze van voor of van achter leven🤭

Ze doen maar ik weet wel wie er niet zal kijken 👀

Nel,
Je weet toch nou zo langzamerhand wel dat de grootste narcist hier er alles aan moet doen om het inkomen weer te spekken.
Eerst met een grote bek naar Dubai want Nederland was helemaal niks,
(heeft ie inmiddels wel een beetje gelijk in )
dan “de vlag uithangen” als z’n contract is afgelopen en nu weer zich aanmelden voor een programma.
Hoop van harte dat er niet één programmamaker is, die daar op ingaat.
Wat laat je je dan als zender kennen zeg.

Ik vind Gerard Joling leuk, maar Gordon vind ik niks.
Dus voor mij hoeven ze niet samen terug.
Geer die plichtmatig lacht om de flauwe grappen van Goor.
Dat weten we nu onderhand wel.
Wat mij ook ergert is het respectloos omgaan met bijvoorbeeld oudere mensen.
Echter; het is reuze verleidelijk als je er een kwart miljoen voor krijgt.

Mag toch hopen dat het niet gaat gebeuren, als die relnicht Gordon weer op komt draven ben ik heel blij dat ik kan zappen.

Als ze terug komen weet ik wel dat ik niet ga kijken, want ik kan er absoluut niet om lachen. Gordon denkt grappig te zijn, maar is het absoluut niet.

Gordon is gemeen en vals. Gruwelijk onbeschoft tegen anderen. Gerard vind ik juist wel leuk en hartelijk. Hij kàn tenminste zingen en heeft trouwe fans die veel van hem accepteren.
Gordon heeft alles verbruid.
Waarom niet een keer opzoek naar onbekende talenten ipv die eeuwige wannabe bn-ers die net als Patricia paay hun linker long nog zouden doneren aan een doorgerookte longkanker patiënt voor een beetje aandacht.