Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dramatische wending bij wedstrijd van Ajax: Doelman krijgt hartstilstand na schop


Bij de recente wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax kregen voetbalfans een dosis drama die ze niet verwachtten. RKC’s doelman, Etienne Vaessen, werd het middelpunt van een schokkend incident op het veld. Een botsing met Ajax spits Brian Brobbey zorgde voor momenten van angst onder de aanwezigen.

In de laatste momenten van de wedstrijd kwam Brian Brobbey in volle vaart in contact met Vaessen’s hoofd. De RKC-doelman ging neer, onbeweeglijk, waardoor de aanwezige medische professionals meteen in actie kwamen. Dankzij het verbeterde medische protocol, dat na de droevige gebeurtenis met Abdelhak Nouri in werking trad, begon het reddingsteam onverwijld met levensreddende handelingen.

De topman van RKC, Frank van Mosselveld, kon zijn emoties niet verbergen: “Wat we hebben meegemaakt is onbeschrijfelijk. Diep respect voor onze medische crew in het stadion.”

De meest brandende vraag was natuurlijk: hoe gaat het met Etienne? RKC Waalwijk gaf een update via hun officiële kanaal: “Na grondige checks, kunnen we met opluchting melden dat Etienne bij bewustzijn is. Hij wordt momenteel verder in het ziekenhuis onderzocht.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel sterkte toegewenst

Waarom staat er hartstilstand terwijl hij al bij kennis was bij het verlaten van het veld,maar in deze situatie gaat er een aed mee