Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit betekent einde carrière voor Linda de Mol


De eens zo geliefde show “Ik Hou Van Holland”, gepresenteerd door de televisiekoningin Linda de Mol, lijkt zijn glans te hebben verloren en een enorme flop te zijn. Ondanks Linda’s sterstatus, weten niet veel kijkers hun weg naar haar show te vinden. Decennialang heeft ze de kijkcijfertroon behouden, maar nu zien we een aanzienlijke daling in kijkersaantallen.

Terwijl vorige week slechts 537 duizend kijkers inschakelden, zijn dat er nu 678 duizend. Aan de andere kant schittert Paul de Leeuw met Hotel Hollandia en scoort hij een indrukwekkende 1,3 miljoen kijkers. Het contrast is sterk en lijkt een bittere pil voor Linda.

Volgens de mening van tv-guru Tina Nijkamp zijn er een aantal oorzaken voor de afname in populariteit. Ze is van mening dat Linda hierin geen blaam treft. Ze deelt haar inzichten: “Zien we Linda niet nog steeds schitteren in Miljoenenjacht?”

Een veranderd uitzendtijdstip naar 21.30 uur speelt volgens Tina de hoofdrol in het kijkcijferdrama. “Een vroeger tijdstip van 20.00 uur is gezinsvriendelijker.”

Daarnaast stipt Tina aan dat Jeroen van Koningsbrugge een andere uitdaging vormt vanwege zijn frequente verschijningen op RTL 4. Ze merkt ook op: “We zien steeds dezelfde bekenden. Het lijkt alsof velen al drie rondes hebben meegespeeld.”

Een andere reden die Tina noemt is het verlies van echtheid. Ze voelt dat het constante gelach niet oprecht is, en met name Jeroen’s prominente rol in de show haalt de geloofwaardigheid naar beneden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die narcistische Jeroen overschat zichzelf enorm.
Probeert altijd de aandacht naar zichzelf te trekken ten koste van de host.
Misselijk mannetje is het aan het worden.

Dat is hij niet aan het worden. Dat is hij al jaren.

1-0 voor jou

Dat werd eens hoog tijd voor het overhetpaard getiteld wijf