Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen lijkt Marco Borsato te steunen, heeft nog contact


Tijdens de recente RTL persconferentie over wat RTL het nieuwe seizoen allemaal gaat uitzenden konden de aanwezige sterren niet om het explosieve nieuws over Marco Borsato heen.

Met alle ogen op hen gericht, stonden BN’ers in de schijnwerpers om hun mening te delen over de kwestie Borsato. Veel sterren kozen voor veilige antwoorden om verder drama te voorkomen, zoals te zien was in zowel “RTL Boulevard” als “Shownieuws”.

Chantal Janzen, de immer stralende televisiepresentatrice, betrad voorzichtig het terrein. “Het nieuws bereikte me via een bericht en mijn reactie is dat het enorm triest is voor alle betrokkenen,” deelde ze mee.

Maar toen verslaggever Lex Uiting vroeg aan de blondine of ze contact heeft met Marco, wordt het stil. “Heb jij contact met hem? In de steunende vorm? Of in de appende vorm?”

Chantal maakte vervolgens een hele ongemakkleijke beweging: “Ik wil het daar verder bij laten, maar het is heel pittig.” De geruchten gaan dat Chantal gewoon contact heeft met Marco, maar het niet zo expliciet wil mededelen, omdat ze bang is voor negatieve reacties.

Zanger Gerard Joling, die bekend staat om zijn ongezouten meningen, stelde duidelijk: “Ik heb Marco niet geappt. In zulke tijden moet je je afzijdig houden. Het is een heftige situatie voor hem en zijn gezin. Laat het rusten.” Hoewel hij toevoegde: “Het is vreselijk voor zijn moeder en kinderen, maar zonder een officiële uitspraak wil ik me hier verder niet over uitlaten.”

Peter van der Vorst, de tv-maestro van RTL, toonde zich ook diep geraakt door het nieuws: “Het is een schok. Het hele gebeuren heeft te lang geduurd en het is verdrietig voor iedereen.”

Beau van Erven Dorens voegde daar aan toe: “Het nieuws komt wel erg laat. Dit wens je niemand toe. Was dit maar eerder aan het licht gekomen.”

Carlo Boszhard, altijd de realist, merkte op: “De zaak bevindt zich nu waar hij thuishoort – in de rechtbank. Laat de rechter maar oordelen.”

En Ruben Nicolai sloot af met: “We moeten het recht zijn gang laten gaan en vervolgens een weloverwogen mening vormen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties