Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis en Wendy zijn uit elkaar, wat is er gebeurd?


De wereld van Peter Gillis blijft overschaduwd door sluitingen van vakantieparken, hoge boetes en eindeloze rechtszaken. Met name de rechtszaak waar zijn voormalige liefde, Nicol, achter zit, haalt regelmatig de headlines. Volgens haar zijn er momenten geweest waarop ze zich ernstig bedreigd voelde door Peter. Haar recente avontuur naar Thailand voor een PTSS-behandeling spreekt boekdelen.

Tussen deze turbulenties door maakte Peter opgewekt bekend dat seizoen 11 van Massa is Kassa eraan komt. Voor zender Talpa lijken de beschuldigingen van minder belang, zolang de kijkcijfers maar blijven pieken. Peter deelde op zijn Facebook: “Hatseflats…we gaan weer los! Vanaf 31 oktober kun je weer elke dinsdagavond op SBS6 inschakelen voor ‘De Familie Gillis: Massa is Kassa’. Ik zit op het puntje van mijn stoel. Jij ook?”

Wat dit bericht zo intrigerend maakt, is de eerdere aankondiging van Talpa. Ze zouden de uitzendingen van “Massa is Kassa” heroverwegen na Peters verschijning voor de rechtbank.

Maar goed er is nog een ander sappig detail: geruchten doen de ronde over een mogelijke breuk tussen Peter en Wendy. Als dit waar is, zullen de twee waarschijnlijk hun relatie faken voor de camera tot het seizoen afgelopen is net zoals Peter en zijn ex Nicol deden toen ze al maanden uit elkaar waren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij zal haar in elkaar gebeukt hebben
Zo ja dat verbaasd mij niet daar horen we wel meer van

Die relatie was vanaf het begin al fake. Wendy krijgt daar voor betaald.
Eind oktober weer een nieuwe reeks afleveringen, om te kijken hoe hij zijn personeel weer honds behandeld.
Ik kijk nooit meer naar die narcist.
De Mol zend het toch uit, natuurlijk omdat die rechtszaak van Nicole uit gesteld is. De Mol denkt alleen aan het 💶 geld.

Hoe ze in de media als nieuw stel werden voorgesteld had ik al meteen door dat het allemaal nep was. Zij is een hele slechte actrice. Misschien dat Peter haar echt leuk vind/vond dat zou kunnen. Wendy heeft het volgens mij vooral gedaan om “bn’er” te worden en om haar webshop naamsbekendheid te geven.
Ben benieuwd hoelang het nu duurt voordat Massa is kassa stopt, en als er weer een seizoen wordt opgenomen hoelang het duurt voordat hij weer een nieuwe vriendin heeft.

Zijn worstenbroodje was te klein misschien wel

Wat hij zakelijk doet , moet hij zelf weten. Hoe hij omgaat en doet tegen personeel en relaties . Kan niet . Mensen onder druk zetten, zwijgen opleggen .. is niet oké !! Eraf met die gast .. om te kotsen .. Deze man moet verbond worden .. kan niet