Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Montana Meiland noemt Frans Bauer lelijke man, Frans slaat snoeihard terug


Montana Meiland en Frans Bauer hebben het flink aan de stok na hele nar opmerkingen van Montana richting Frans. Montana bestempelde de zanger als “een rare en lelijke man”.

Frans, de goedhartige zanger die altijd buiten de schijnwerpers van de roddelbladen is gebleven, staat bekend als een van de meest betrouwbare beroemdheden in Nederland. Het lijkt alsof geen enkele roddelblad iets negatiefs over hem kan vinden. Montana, echter, heeft een geheel andere mening over hem en spaart hem niet in haar oordeel. In een recent interview met weekblad Weekend bekritiseerde ze hem zelfs als de “lelijkste man”.

Op de vraag wat hij van deze ‘complimenten’ vindt, grinnikte Frans en antwoordde: “Kom ik op hún scheurkalender voor?”. De verraste zanger vervolgde met te zeggen dat hij Montana of zelfs de beruchte Martien nooit heeft ontmoet. Frans gaf zelfs toe dat hij nog nooit een aflevering van hun populaire show heeft gezien.

De altijd opgewekte zanger deelde een grappig verhaal over zijn onwetendheid over de Meiland-familie. Tijdens een romantisch uitje in Noordwijk met zijn geliefde Maris, wees zij hem op een bekende hotspot van de Meilandjes, genaamd “Code Rosé”. Maar voor Frans was het allemaal nieuw. Toen Maris hem wees op de aanwezigheid van de Meilands in de buurt, dacht hij eerst dat het een soort schaap was. “Een Meilandje, haha!” giechelde hij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat Montana Meiland vergeten is om spiegels in haar huis te hangen, Frans is niet knap, maar zij is zeer zeker, ook moeders mooiste niet, die hele familie ziet er niet uit.

Nou Frank ziet er toch weer goed uit na zijn Ozempic kuurtje!

Over welke Frank heb je het?

Laat Montana maar eens naar haar vader kijken.Het overdreven gedrag van hem met zijn rare loopje en geschreeuw.
Frans Bauer is gewoon zich zelf gebleven, na al die jaren dat hij al in de showwereld verkeert.

Frans heeft gelijk het lijken ook schapen de een hobbelt de ander maar achterna🐑🐑🐑

Beter een dag geleefd als een tijger dan 100 als een schaap 😉

Montana is zelf zo lelijk als de nacht.
En dat durft wat over een ander te zeggen.😂

Die familie heeft op alles en iedereen commentaar, maar zodra iemand iets over hen zegt. Beginnen ze te gillen dat het niet waar is, en dat ze zich er niets van aantrekken. Dat doen ze wel, anders zou je dat niet zeggen.

Hij is idd onooglijk, sloom, niet mannelijk en aantrekkelijk. Zijn vrouw hoeft zeker niet bang te zijn dat een andere vrouw hem inpikt.🤣🤣🤣
Al zou het de laatste in de wereld zijn.😝
Hahahaha🙈

Smaken verschillen Dorothy, ik zie Frans liever dan Peter Gillis😂
En ik denk dat de beurs van Frans ook beter gevuld is😉

Ik denk dat Frans ook veel meer respect heeft voor zijn Maris als die Peter Gillis ooit voor een vrouw zal hebben.

Montana wil ook even opvallen !!! Dit doet ze zodat ze ook even in de schijnwerpers staat, de andere familieleden weten hoe ze in de belangstelling moeten staan en nu denkt ze dat ze met dit soort opmerkingen ook een beetje meer vooraan komt te staan. Eigenlijk wel zielig.