Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kan deze ruzie het einde betekenen van Vandaag Inside?


Wilfred Genee deze man is overal en nergens te bekennen, van zijn dagelijkse optreden in ‘Vandaag Inside’ tot het aansturen van ‘Veronica Offside’ en zelfs een radioshow op BNR. Maar wat drijft hem eigenlijk? Wel, het blijkt dat hij last heeft van een niet te stillen onrust, zo onthulde hij recentelijk in de podcast ‘Doorzetters’.

Wat bedoelt hij daar nou precies mee? Wilfred legt het haarfijn uit: “Het grappige is natuurlijk: omdat ik vanaf mijn twaalfde altijd bezig was om ergens naartoe te werken, heb ik heel lang altijd in de toekomst geleefd, waardoor ik nooit de dingen die ik deed echt heb gewaardeerd.” Dit is echt een openbaring, mensen. Stel je voor dat je de finale van Maradona mag verslaan en alleen maar kunt denken aan wat er morgen op je planning staat.

Die drang om steeds vooruit te blikken heeft Wilfred wel eens in de problemen gebracht. “Dan zat ik te weinig in het moment. En die commentaarpositie ging heen en weer,” zegt hij. Zijn schema was dan ook niet mals: “Elke week deed ik wedstrijden in Italië, in Duitsland, in Frankrijk, in Engeland. En te vaak dacht ik: oh dan heb ik volgende week die wedstrijd, die wedstrijd.”

Zijn collega René kan zich totaal niet in Wilfreds onrust vinden. Volgens Wilfred is René namelijk het tegenovergestelde: “René ligt gewoon de hele dag op de bank, komt 12 uur uit zijn bed, want meestal ligt hij tot 5 uur tv te kijken ’s nachts.” Dus als René denkt dat Wilfred ontevreden is met hun gezamenlijke project, dan heeft hij het mis: “Ik ben hartstikke blij met ons programma. Het heeft niks met mijn waardering voor ons programma te maken, maar meer met de onrust die ik in mezelf voel.”

Maar er is hoop voor deze rusteloze ziel. Wilfred is nu bezig met een beetje zelfreflectie. “Alleen wat ik wel probeer: niet te ver naar voren te kijken wat ik wil bereiken, maar meer dat wat ik doe, dat ik daar wat meer van geniet en dat ik daar meer bij aanwezig ben.” Eindelijk, Wilfred, het is tijd om van het moment te genieten. En hopelijk kunnen wij ook genieten van een iets rustigere, maar nog steeds briljante Wilfred Genee!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik keek er nooit naar 3 betweters bääähhh