Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Financiële crisis voor Maxime Meiland: Moet peperdure villa verlaten


Begin dit jaar was het champagne en feest voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, want het stel had net een miljoenenpaleis in Noordwijk op de kop getikt. Maxime zag zichzelf al helemaal zitten aan het zwembad met haar dochters Claire en Vivé. Maar hoe zeker is die toekomst nu de spotlights van Chateau Meiland dreigen te doven?

Toen Maxime en Leroy de sleutels van hun riante villa kregen, was er meteen veel kritiek. “Kunnen ze dit wel betalen?” vroeg het publiek zich af. In eerste instantie waren de banken ook niet meteen enthousiast om een flinke hypotheek te verstrekken aan het stel. Toch kon Maxime de bank uiteindelijk overtuigen met haar lucratieve Talpa-contract.

Echter, de donkere wolken pakken zich nu samen boven het hoofd van Maxime. Biograaf Jan Dijkgraaf onthulde in de podcast ‘Nare Jongens’ dat hij aan een nieuw boek werkt dat uitkomt na het einde van de tv-serie. “Zodra de serie stopt. Ik weet natuurlijk wel wanneer dat misschien is, maar daar ga ik niks over zeggen,” teaset hij.

De mogelijke stop van Chateau Meiland kan grote financiële consequenties hebben voor Maxime. Volgens weekblad Party is haar inkomen haast volledig gekoppeld aan de serie. Maxime heeft wel geprobeerd om andere bronnen van inkomsten aan te boren, zoals een online kledingzaak, maar zonder veel succes. “Elke onderneming die ze opzette kostte haar meer geld dan het haar opleverde,” klinkt het onheilspellend. Hoewel Maxime ook wat centen verdient met haar Instagram sponsordeals, zijn deze ook gelinkt aan haar tv-carrière.

Met het mogelijke einde van Chateau Meiland in zicht, komt ook de betaalbaarheid van het droomhuis in Noordwijk ter discussie te staan. Is het binnenkort ‘verhuizen maar’ voor Maxime en Leroy? Het zou zomaar eens kunnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien komt Maxime dan weer met beide benen op de grond. Kunnen ze weer 2 auto’s rijden, een schoonmaakster nemen en de kinderen naar de buitenschoolse opvang. Want dat moest allemaal wijken voor haar villa.

Tekstschrijver krijgt geen genoeg van het overdrijven! 🙃

Alles wat zij doen en zeggen over het koningshuis en de heks amalgaam is gelogen en het volk moet het maar geloven dat ze bedrijgt wordt een fijne leugenaars is het koningshuis en het zijn allemaal oplichters en parasieten ze bestellen het volk

Wat ben je toch aan het kwatsen man.
Dit gaat over Maxime Meiland.
Je begint altijd te zeiken over het koningshuis.

Adri Pot , lees eerst voor je reageert 🙂Wat heeft Maxime in hemelsnaam te maken met ons koningshuis 💥

Ik denk dat hij de naam Maxime verkeerd heeft gelezen en dacht dat er Maxima stond. Laat goed zien dat die Adri Pot alleen de kop leest en dan maar commentaar geeft.

Het is amalia

Het gaat over Maxime en niet over Maxima of het koningshuis.