Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen had helse pijnen, maar lijkt haar lesje niet geleerd te hebben


Sarah van Soelen, de voormalige vlam van André Hazes, schreeuwt om aandacht in plastisch-chirurgieland. “Ik was op vakantie in de zon en op een gegeven moment stonden mijn borsten in brand,” onthult ze in een onthullende reportage van De Telegraaf. “Ik zat echt huilend van de pijn op de bank. En niet in de zon. Toen dacht ik: ja, dit is echt niet goed.”

Deze glamourpoezen doen er alles aan om zichzelf om te toveren tot barbiepoppen, maar voor Sarah liep het bijna fout af. Ze sprintte meteen naar haar ‘siliconendokter’: “Ik was natuurlijk bang dat ze lek waren. Ik heb gelijk aan de bel getrokken en het blijkt dat ik wel heel gevoelig ben ervoor.”

Eind goed, al goed? Nou, blijkbaar niet. Ze liet gewoon een kleinere versie terugplaatsen! “Ja, ik voel me echt veel fitter ook en minder moe, want ik had echt een jaar lang dat ik zoiets had van: pfoeee.”

En wat zegt de wetenschap hierover? Henry Dijkman, wetenschappelijk onderzoeker, is er kort over: “Uiteindelijk lekt elke implantaat en zul je ook weer dat proces krijgen van migratie van moleculen.”

Is Sarah dan niet angstig voor een nieuwe misstap in de siliconen-saga? “Nou ja, ik hou wel van een risicootje. Ja. Nou ja, ik snap wat je zegt en het is natuurlijk eng, alleen mijn borsten waren natuurlijk niet lek. Er was in principe niks aan de hand, alleen mijn lichaam zelf had zoiets van: oké, wat is dit?”

Maar Sarah is nog niet klaar met haar cosmetische avontuur: “Ik heb mijn lippen eruit laten halen, mijn fillers zijn eruit, ik heb nou alleen botox gewoon in mijn voorhoofd.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Psycho Sarah had beter hersencellen kunnen laten plaatsen dan siliconen.
Wat een dom wijffie!

Beste Kathy, over hersencellen gesproken: 6 uur in een kappersstoel zitten om een paar grijze haren weg te werken (6/9) , liplijn laten tatoeëren (10/2), Botox behandeling aan haar gezicht (18/2) , Freeze schulpting voor haar buik (april) etc. etc. Je moet je toch maar eens afvragen voor wie het predicaat Psycho het meest geschikt is.

omg die ´´levi´´ houdt alles bij in excel bestandje. 😄
en neemt zeker ook nog gesprekken op.😂🤣 hai rasj 🖐😆

Kijk, HELEMAAL PARRA, als ik iets beweer, weet ik over het algemeen wel waar ik het over heb en dit is in tegenstelling tot wat jij en nog een paar van die kornuiten van je doen om met een van haat en jaloezie verwrongen smoel allerlei onzin over anderen te verkondigen en vaak (lekker anoniem hè!!) de meest smerige en onzinnige opmerkingen maken. Ik weet, dat je geniet van dit laag-bij-de-grondse gedrag dus ga rustig je gang.

@´´levi´´ je beschuldigd anderen van wat je zelf het liefst doet de hele dag, je hele leven bestaat uit projecteren -draaien – liegen en manipuleren.
meer woorden maak ik er niet aan vuil omdat je het niet waard bent, naar figuur. zoek hulp.

Kijk, beste PARRA, dit is nou een schoolvoorbeeld van hetgeen ik bedoelde. Zonder onderbouwing allerlei onzin uitkramen, mij een naar figuur te vinden en tot slot het advies geven psychiatrische hulp in te roepen.

Sarah houdt wel van een risicootje, daar is helemaal niets mis mee. Maar je gaat toch geen Russische roulette spelen met je gezonde lichaam? Dan ben je echt ontzettend stom bezig.

Als je zo speelt met je lichaam & gezondheid gun ik je de risico’s!!

En dan over een paar jaar mogen de artsen haar weer in een ziekenhuis behandelen omdat ze doodziek is geworden van al die troep die ze in haar lijf heeft laten spuiten en proppen. Waardoor mensen die nooit iets hebben laten doen moeten wachten op een behandeling omdat mensen die er in hun jongere jaren er beter uit hoopte te zien.

Zij is niet wijzer + zolang stiefpappie geld blijft schuiven, gaat ze door met haar gestoorde gedrag.
Walgelijk gek mormel.
Die is zo ongelukkig als de hel.🤮

Meisje laat je ajb opnemen je bent helemaal de weg kwijt.🙄🤭😝

Suus , Olga e.a. , JAARLIJKS laten ca 30.000 vrouwen hun borsten vergroten en of dat dit altijd even verstandig is, is de vraag natuurlijk.
Maar om een vrouw die dit laat doen direct maar te betichten van gestoord gedrag, haar te betitelen als walgelijk gek mormel en te veronderstellen de weg kwijt te zijn, gaat wel erg ver. In wat voor bekrompen wereldje leef je dan!

Waar een normaal mens hersenen heeft, is bij haar de boel leeg gezogen om er siliconen in te duwen, die kan helemaal niet denken. Zolang Stiefpapa blijft schuiven gaat ze gewoon door en moederlief is niet veel beter. Zij en Monique kunnen zo langzamerhand wel samen gaan.