Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Caroline van der Plas is kapot van verdriet


Caroline van der Plas moest noodgedwongen een pauze in haar drukke politieke schema inlassen. Waarom? Haar moeder werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. “Bizarre dag. Presentatie concept-kandidatenlijst en -verkiezingsprogramma. Media. Stress. In al deze hectiek, telefoon zoon: ‘Oma (mijn moeder dus) is met ambulance naar ziekenhuis. Tia,'” schrijft een geschokte Van der Plas op haar sociale media.

We kennen allemaal de bijzondere band tussen Van der Plas en haar moeder, vooral na die spectaculaire winst tijdens de laatste Provinciale Statenverkiezingen. Die avond deelden ze de spotlights, maar nu is het ernst. “Mam ❤️nu ter observatie in 🏥. 🙏’’

“Mam was helder en alert gelukkig, toen we weggingen. De zorgverleners en artsen waren goud waard. Mam heeft ze, denk ik, wel 30 keer bedankt. Zo fijn dat mijn zoon thuis was en direct achter 🚑mee ging naar ziekenhuis. En spullen voor de nacht bij haar thuis heeft opgehaald,” aldus Caroline, die duidelijk laat zien dat zelfs in roerige politieke tijden, familie altijd op de eerste plaats komt.

De vraag is of de gezondheid van Caroline haar moeder haar parte zal spelen in de verkiezingen. Je zit toch ergens anders met je hoofd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel beterschap toegewenst.
Hopelijk knapt je moeder snel weer op Carolien. ❤️

Heel veel sterkte en hopelijk gaat het snel weer beter met haar moeder.

Sterkte voor jou en je familie en hopelijk knapt moeder snel weer op🍀

Top wijf fam first heel veel beterschap met je moeder

Ik hoop dat je moeder er niets aan overhoudt Caroline, en dat ze weer snel naar huis mag. Heel veel sterkte voor Caroline en haar familie.