Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg geeft toe dat ze vreemd is gegaan


Houd je honden maar goed in de gaten, want Monique Westenberg kan niet van andere viervoeters afblijven. In een reeks Instagram Stories deelde ze hoe ze gezellig een andere hond zat te aaien. “Zo’n lief meisje. Ik mag niet meer weg,” was haar romantische onderschrift.

Maar, o jee, haar eigen trouwe honden hadden het meteen door toen ze thuiskwam. Die neuzen logen er niet om. Monique kon niet anders dan de ontrouw toegeven: “Je komt thuis nadat je bent ‘vreemdgegaan’,” schreef ze met een knipoog.

Ondertussen maakt echtgenoot André Hazes plannen om hun gezinnetje uit te breiden. Hij vertelde aan 100% NL Magazine: “Ik hoop stiekem nog een keer vader te worden. Ook omdat ik de eerste jaren van Dré toch wel veel gemist heb.” Hij voegt eraan toe: “Dat had met werk te maken, maar de momenten dat ik wel vrij had, had ik mijn tijd beter kunnen besteden.”

Kunnen we deze ‘ontrouw’ van Monique zien als een schreeuw om aandacht, of gewoon als een onschuldig moment van puppyliefde? En hoe zullen haar eigen honden reageren als er een nieuw menselijk welpje bijkomt?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Of dit een schreeuw om aandacht is? Welnee, dit is gewoon een noodkreet omdat zij echt niet meer weet wat zij moet doen om positief in het nieuws te komen. Aan alle kanten wordt zij ingehaald en het is eigenlijk zielig wat hier allemaal gebeurt en vooral jammer dat zij dit zelf niet doorheeft.

Compleet belachelijk en zielig, dat is wat ze tegenwoordig is. Als ik haar was zou ik nog langer met die kleuter omgaan, dan weet ze zeker dat heel NL haar spuugzat is.

De totale leegheid van haar bestaan ; een leeghoofd heeft niets te bieden dus moet met allerlei kunstgrepen proberen in het nieuws te blijven. Meer dan zielig voor een vrouw in de menopauze. Ze is te triest voor woorden met haar geneuzel over nagels , kapsels , medidatie , jacuzzi s , hondjes en gewrapte keuken en natuurlijk alles op kosten van Hazes. Als ze meer dan een hersencel zou hebben zou ze zich de ogen uit haar hoofd schamen maar dat dringt kennelijk niet door ?

Wat is het toch een zielig persoon🤨

Als ik bij een andere hond ben geweest en mijn hond ruikt dat ik ben “vreemd gegaan” dan plaats ik dat echt niet op social media. Ik denk dat ik van mijn vrienden en familie de vraag krijg of alles wel lekker gaat met mij, en of ik misschien aandacht tekort kom.
Maar zolang mensen positief op die foto’s van mevr Westerberg reageert, zal zij er alles maar dan ook alles aan doen om maar aandacht te krijgen.