Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Is Frans Bauer oke? De zanger plant zijn begrafenis


Hold your horses, fans van Frans Bauer! Jullie geliefde hitmachine zit met iets serieuzers in zijn hoofd dan zijn volgende schlager. “Het is niet dat ik macaber wil doen, maar als je de 50 aantikt, ga je toch nadenken,” onthult Frans in de Story.

Zijn echtgenote Mariska kreeg eerder dit jaar een herseninfarct, en sindsdien is de dood een onderwerp dat regelmatig op de Bauerse keukentafel ligt. “Je beseft ineens dat het leven eindig is,” bekent hij. Dus nam Frans een verrassende stap. Hij heeft zijn zonen – Jan, Christiaan, Frans Jr., en Lucas – ingelicht over hoe hij zijn eigen ‘laatste feestje’ ziet.

Geen tranen voor Frans. “Ik heb het leven gevierd, en ik wil dat er aan het eind gedanst wordt. Ik zag het ooit in New Orleans, mensen dansend achter een kist met een brassband. Dat is pas een afscheid,” zegt Frans in de Story.

Frans wil vooral dat we het leven vieren, zelfs als hij er niet meer is. “‘We’ll meet again’, die woorden echoën in mijn hoofd,” zegt hij. “Ik kan niet geloven dat er ‘niks’ zou zijn na dit leven. Dat vind ik zo… leeg.”

Frans worstelt met gemengde gevoelens. “Toen ik 40 werd, dacht ik: ik ben op de helft. Nu denk ik: hoeveel tijd heb ik nog? Maar één ding weet ik zeker: het wordt een feestje tot het eind!”

Is Frans te vroeg met zijn plannen of juist heel verstandig?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Slim van Frans. op deze manier weten ze precies hoe hij het graag wil 👍

Zoveel mensen doen het .

Ik heb een paar jaar geleden met mijn ouders gezeten om hun laatste wensen op papier te zetten. Vorig jaar hebben wij daar ontzettend veel aan gehad toen mijn moeder plotseling was overleden. Je zit vol van verdriet en ongeloof. En dan is het heel fijn als de laatste wensen op papier staan. Frans, zet die dingen op papier, dan kunnen de kinderen t.z.t het van daaruit regelen.