Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin van Thijs Römer haalt genadeloos hard uit en dumpt hem


Igone de Jongh, die een achtbaanrelatie had met de controversiële Thijs Römer, heeft nu definitief de knoop doorgehakt. Na maanden van op- en afrelaties en de heftige rechtszaak lijkt Igone er helemaal klaar mee te zijn. Een paar weken terug wist Yvonne Coldeweijer te melden dat Igone definitief de brui gaf aan hun relatie.

En ja hoor, Igone bevestigt het nu zelf. Met een hartverscheurende post op Instagram vertelt ze: “Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.”

Ondertussen roept de altijd spraakmakende Wolter Kroes op om Thijs te verbannen uit de entertainmentindustrie. “Nee. Wie aan kinderen zit, verdient het niet om ooit nog op tv te komen of als acteur te werken,” laat hij weten in een gesprek met Story.

Ook Dries Roelvink laat van zich horen en gaat voor een pittige maatregel: een boycot van Thijs voor de komende tien jaar. “De eerste tien jaar niet. Dan zullen we niets meer van hem horen, maar na die tijd zou het wel weer kunnen.”

De zachte stem in deze zee van woede komt van Ronnie Tober. Hij vindt dat iedereen een tweede kans verdient, zelfs Thijs. “Ja. Ik hoop het. Ik vind hem een geweldige acteur, maar mensen zijn niet zo vergevingsgezind. Iedereen verdient een tweede kans.”

En Katja Schuurman? Ze lijkt haar oude vlam Thijs nog steeds te steunen, naar verluidt voor het welzijn van hun kind. Maar Wolter Kroes heeft hier geen goed woord voor over: “Nee, althans gevoelsmatig. Maar omwille van hun kind doet ze dit natuurlijk. Oude liefde roest blijkbaar niet. Katja houdt van deze man.”

Het drama lijkt nog lang niet ten einde, maar één ding is zeker: Igone is klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Zonder Thijs.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel geluk Igone in de toekomst. Je ben een mooie, prachtige vrouw.

Ik wil het gedrag van Thijs absoluut niet goedpraten. Ik wordt er zelfs misselijk van. Maar ik snap ook dat het voor Igone een heel moeilijk besluit was. Want waarschijnlijk heeft ze in tweestrijd gestaan met haar gevoel en verstand. Haar verstand heeft het van haar gevoel gewonnen. Ik wil haar veel sterkte wensen maar haar moeilijke besluit.

die wolter, toch 🤣

de beste man vergeet even dat hij wel geld aanneemt door liedjes van hazes sr te zingen en over deze viezerik –een midden dertiger die daadwerkelijk bij de toen minderjarige oppas van zijn kinderen in bed kroop om strafbare dingen te doen–te pochen ……

vieze volgevreten schijnheilige rat, die wolter. 🤮

Je hebt volkomen gelijk Bennie.
Maar dat durft hij over Hazes senior niet hard op te zeggen.
Met zijn vriendelijk lach altijd op zijn bakkes, zo gemaakt.
Hij heeft een keer een danseres de huid vol gescholden , omdat ze iets verkeerd deed in zijn ogen.
Ik word al ziek als die grijns kop zie op tv.🤮

HAHAHA Behalve Als het Om Hazes Gaat Of Niet Wolter KroesKop???????