Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Hoe Veilig is Peter Gillis’ nieuwe villa? Wendy showt alles en riskeert het


Schandaalkoning Peter Gillis en zijn levenspartner Wendy van Hout, ex-kermiskoningin, rollen de rode loper uit naar hun nieuwste bezit: een paleis dat je stijl achterover doet slaan. Via de social media van haar modewinkel neemt Wendy ons mee voor een exclusieve blik achter hun voordeur. Een gewaagde move als je bedenkt dat iedereen nu weet hoe de binnenkant van hun huis eruitziet. Maar hey, het is tenminste smullen voor het oog!

In de turbulente wereld van Peter Gillis is het een en al kommer en kwel. Of hij nu voor de rechter moet verschijnen voor een vechtpartij of bonje heeft met de fiscus, het leven lijkt hem geen adempauze te gunnen. Gelukkig is er één zilveren voering aan zijn wolk: hun splinternieuwe fortuinlijke stulpje.

De video onthult een decadente leefruimte met een vloer die glanst als een spiegel. “Un droomhuis hè,” horen we Peter grinnikend zeggen. De man kan zijn trots nauwelijks verbergen.

Wat ook meteen opvalt, is de majestueuze vleugelpiano die schittert als een ster. Zal Peter met zijn worstachtige vingers daar de toetsen beroeren? Of is Wendy stiekem een verborgen Mozart? “Mieke het un lammetje zal hier wel veelvuldig ten gehore worden gebracht,” wie zal het zeggen.

Wendy zorgt ook voor een dosis humor: “Het enige recht dat ik heb is het aanrecht.” Ze richt de camera op haar schitterende keuken, die er net zo glamoureus uitziet als de rest van het huis. “Voila, daar is mijn keuken!” En dan, abrupt, is de rondleiding voorbij. “Genoeg gezien,” concludeert ze.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker bijdehand zeg.

Golddigger 100%, dat is het enige wat ze is.

Oh jee is ze me toch vergeten om het adres erbij te zetten 🤭

Wat een domme doos is me dat 🤨loop niet zo te koop met alles , je zegt maar een iets wat waar is: Mijn enige recht is het aanrecht !!!

En zelfs het aanrecht is niet van haar, ik geloof namelijk niet dat ze de keuken eruit haalt als de relatie, als Peter op haar is uitgekeken voorbij is. Dan heeft ze helemaal geen rechten meer bij Peter, dus ook geen aanrecht.

Er is helemaal niets van haar en als ze hem zo gek krijgt om te trouwen, kan ze er op rekenen dat er niet veel aan de strijkstok blijft hangen voor haar, als hij de pijp uit gaat. Of en dat kan eerder, uitgekeken is op Nicole 2.0.