Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Ongekende wending in zaak tegen Marco Borsato


De dramatische saga rond Marco Borsato (56) lijkt maar geen einde te vinden. Een verbijsterende 626 dagen zijn verstreken sinds de aangifte tegen de zanger wegens vermeende ongepaste handelingen bij een minderjarig meisje. Het Openbaar Ministerie (OM) lijkt echter vast te lopen in het nemen van een besluit over eventuele vervolging. John van den Heuvel uit zijn verontwaardiging over deze schijnbaar oneindige situatie.

Misdaadverslaggever Van den Heuvel heeft zich bij RTL Boulevard uitgesproken over deze voortslepende kwestie: “De voortdurende media-aandacht, vooral omdat het een bekende Nederlander betreft, heeft enorme gevolgen, niet alleen voor Marco Borsato maar ook voor de persoon die de aangifte heeft gedaan. Elke ontwikkeling wordt breed uitgemeten, en dat legt een enorme emotionele druk op beide partijen.”

Daarnaast is Van den Heuvel perplex over de ongewoon lange tijdsduur van het onderzoek (al 9 maanden wordt het handschrift in het dagboek geanalyseerd): “Eerlijk gezegd vind ik het onbegrijpelijk dat het zo lang moet duren, maar ik ben niet volledig op de hoogte van alle ins en outs. Ik weet ook niet waarom er zoveel tijd nodig is.”

Carry Knoops-Hamburger, een van de advocaten van Marco Borsato, houdt hoop dat het Openbaar Ministerie deze maand eindelijk een knoop doorhakt. Als er wordt besloten tot vervolging, kan Marco’s verdediging nog aanvullende onderzoeksvragen stellen. Dit betekent dat een mogelijke rechtszaak tegen de zanger pas in 2024 zou kunnen plaatsvinden. De onzekerheid blijft voortduren in deze langdurige en complexe zaak. Wat zal de toekomst brengen voor Marco Borsato?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik wil wel eens weten wanneer utopia weer op de televisie komt

Utopia komt niet meer terug op tv. Een jaar van je leven leek er een beetje op. Maar dat is ook afgelopen.

meneer vd heuvel is totaal niet meer serieus te nemen.
hij is de bram moszkowicz van de misdaadverslaggevers,
een gênante vertoning is hij geworden

Marco B heeft geluk!🍀
Geen rechter durft hieraan zijn vingers te branden en hem te veroordelen.
Bang voor opstand van de fans & doodsbedreigingen.
Als de naam van de rechter uitkomt is die de pineut. Net als vele fans hier vinden velen hem nog fantastisch ondanks alles.
En niemand wil eigenlijk de waarheid weten.
Tape waaop hij huilend toegeeft het meisje misbruikt te hebben zou genoeg moeten zijn hem allang voor het gerecht te slepen.
Uiteindelijk zal het met een sisser aflopen. Iedereen wil namelijk vriendjes met Marco B blijven.

zelden zo een domme reactie gelezen als deze hierboven van yara👆

Wat een bullshit , t zal jou maar overkomen. Als de mensen jou ergens van beschuldigen en het klopt niet…..zolang hij niet veroordeeld wordt is hij onschuldig. Dus pure lariekoek, je loopt gewoon te papagaaien.