Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg gaat te ver met bizarre uitspraak


Monique Westenberg, de ex-partner van zanger André Hazes, heeft voor flink wat opschudding gezorgd op Instagram. Haar recente post met Amalia Angel Rodriguez in een hottub deed niet alleen wenkbrauwen fronsen vanwege de vermeende ijsbadgewoonten van Amalia, maar ook vanwege Monique’s ongebruikelijke taalgebruik.

Op de bewuste foto zitten Monique en Amalia gezellig in de hottub te genieten van het moment. Monique deelde dit idyllische plaatje met haar volgers en stelde een schijnbaar onschuldige vraag: “Wat heeft jouw voorkeur: een hottub of een jacuzzi?” Het lijkt een normale interactie tussen vrienden, maar het werd al snel een beetje raar.

Een van Monique’s vriendinnen reageerde met een kwinkslag: “Ik heb liever twee dezelfde schoenen!” Monique leek hiermee in te stemmen en antwoordde met een uitdrukking: “Hahaha kutje!”

Dit onverwachte taalgebruik van Monique veroorzaakte een wervelwind van reacties onder de foto. Sommige volgers vonden dit soort taal prima kunnen tussen vrienden, terwijl anderen het ongepast vonden voor Instagram. Een discussie ontstond, waarbij één volger opmerkte: “Wat een taal,” terwijl een ander reageerde met: “Dat soort taal hoort hier niet thuis.”

De meningen bleven verdeeld, waarbij een vrouw benadrukte: “Ja, maar niet op Instagram. Ik hou er helemaal niet van.” Een andere volger bracht echter tegenargumenten in: “Waarom niet! Anderen plaatsen ook weleens berichten met ‘kutje’ of ‘hey p*k/p*k’. (…) Waarom zou je niet spontaan en gezellig kunnen praten op Instagram?” Ze gaf wel toe dat Monique’s taalgebruik dicht tegen de grens aan zat: “Ik begrijp je wel, sommige woorden kunnen echt niet.”

Opvallend genoeg hebben Monique Westenberg en Amalia Angel Rodriguez nog geen reactie gegeven op de ophef, en Monique’s controversiële reactie is nog steeds ongewijzigd onder de foto te vinden. Wat vinden jullie van dit voorval? Is het gewoon onschuldige humor tussen vrienden of hoort zulke taal niet thuis op Instagram?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vind dit echt niet kunnen, zeker voor een moeder niet.
Maar die kleuter zegt altijd pikkie tegen die kleine.
Hij zat een keer te kleien met kleine Dre, en boetseerden een pik met ballen, die kleuter lachen natuurlijk.
Of die keer dat die kleine krom stond en zijn billen uit elkaar trok, voor gedaan door zijn papa.
Dat was lachen, en zijn moeder is net zo erg zie je wel.
Wil Dre over een paar jaar wel eens zien, hoe hij geworden is.

Dit is een redelijk normale uitdrukking van die Monique, want ik heb het wel erger met haar meegemaakt. Duidelijk is wel dat fatsoen hier ver te zoeken is en dat normen en waarden
tamelijk onbekend zijn

Dit is beslist geen A(lgemeen) B(eschaafd) N(ederlands), maar in sommige kringen is het gebruik van dit soort woorden vrij normaal. Veelal heeft dit iets met afkomst te maken, dus laat haar lekker gaan.

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is🙄

Weet je wat echt zielig is? Niet durven reageren met je eigen naam.

dit is hoe tokkies praten dus niks nieuws onder de zon.

Het is voor jou ook tijd om van school te wisselen, Dre-H want er is niemand die chocola kan maken van jouw gebrabbel.

AC Pot, ga je nu hier reageren onder een andere naam? Je onsamenhangende zinnen verraden je.

Dre-H (of zal ik je maar M noemen?), ik heb in de spiegel gekeken en zag iemand met een gezond verstand en een normaal beoordelingsvermogen die niet probeerde iets dat krom is recht te praten Hoe vervelend het soms ook is, dingen zijn nu eenmaal zoals ze zijn.

Kuuk als we het over ordinair en tokkie hebben, is jouw idool Sarah een perfect voorbeeld.
Hoe ze praat.. zoooo ontzettend ordi!!!
Dat mormel hadden ze eens een opvoeding mogen geven.
Tot op het bot verwend & verpest.

mijn idool is sarah?ik geloof dat jij ze niet allemaal in ut kratje heb.
ik ben het met je eens over sarah maar het gaat niet om haar als zou ze willen

kun je zien hoe infantiel jij denkt dat als je iets zegt over de ene je dan automagisch fan ben van de andere. mafkees.

Dat zeggen de fans van beide kanten tegen mensen die iets van commentaar durven te geven over 1 van hun idolen.

Echt aandoenlijk om te zien met welke flut argumenten – en tegen beter weten in – ene TINO het probeert op te nemen voor die Monique Westenberg. Sorry TINO, maar vergeefse moeite

Jemig mensen, geef dat mormel en haar af en aan vriendje toch geen aandacht, dit is alles wat ze willen, als er maar over hen gepraat wordt. Goed of slecht zal ze een worst zijn.

Inderdaad Simon en ook hier zie je duidelijk: Afkomst verloochent zich niet !