Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jake Paul kan niet van familielid Jutta Leerdam afblijven


YouTuber en vechtsporter Jake Paul heeft zijn weg teruggevonden naar Nederland en lijkt de harten van zijn fans te hebben gestolen, evenals dat van een bijzondere Nederlandse schaatskoningin. Jutta Leerdam, de getalenteerde schaatsster, en Jake worden een onafscheidelijk duo terwijl ze Nederland onveilig maken met hun avonturen.

Het duo ging suppen op een rustig lokaal meer, en hoewel Jake bekend staat om zijn vechtlust, had hij geen kans tegen Jutta’s schaatstalent op het water.

Het hoogtepunt van hun avonturen was echter de uitnodiging voor een familiefeest bij Jutta Leerdam thuis. Tijdens het feestje leek Jake Paul de show te stelen, vooral toen hij zich richtte op het meest onwaarschijnlijke familielid: oma Leerdam. De video’s tonen Jake die de tijd van zijn leven heeft terwijl hij oma Leerdam rondzwiept.

Jutta Leerdam deelde de hilarische video’s op haar sociale media, waarbij ze schreef: “Wanneer je vriendje ervoor zorgt dat je oma de beste avond heeft tijdens je feestje.” Oma Leerdam leek zowel verbaasd als verrukt door de onverwachte wending van het feest.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties