Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

‘Monique Westenberg liegt en is een slechte moeder’


Het tumultueuze leven van André Hazes Jr. en Monique Westenberg neemt opnieuw een scherpe wending. Het zoontje van het stel, kleine Dré, is van school gewisseld, wat leidt tot opgetrokken wenkbrauwen en diepgaande speculaties. De officiële verklaring luidt dat Dré zijn oude school verliet vanwege gezondheidskwesties, maar bronnen suggereren dat het stel wellicht niet blij is met een disciplinaire interventie van de leerplichtambtenaar.

In de podcast De Juice Show, wordt het gedrag van Monique Westenberg besproken met harde woorden. Mediajournalist Mark Koster noemt haar een ‘ontaarde moeder’, en zijn co-host Yvonne Coldeweijer deelt haar afkeer. Het blijkt dat Monique te persoonlijke informatie over haar zoontje deelt op social media, een stap die zowel verbijstering als afkeuring oproept.

Mark en Yvonne benadrukken dat het gedrag van Monique meer over haar eigen strijd lijkt te gaan dan over het welzijn van haar kind. Een overgang naar een jenaplanschool, volgens hen een omgeving van nog meer ‘chaos’ en gebrek aan structuur, roept vragen op over de opvoedkundige aanpak.

De discussie gaat verder over het belang van regels en structuur voor Dré. Yvonne deelt anekdotes over andere ouders die soortgelijke schoolkeuzes hebben betreurd, en Mark drukt zijn afkeer uit voor opvoedstijlen die tekortschieten in het aanleren van essentiële vaardigheden zoals taal en rekenen.

Al met al lijkt het gedrag van Monique Westenberg opnieuw onder het vergrootglas te liggen, waarbij de vraag rijst of haar acties in het belang zijn van haar kind of eerder voortkomen uit persoonlijke overwegingen. De discussie over de opvoeding van kleine Dré blijft voortduren in het licht van deze opmerkelijke verandering van school.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik geloof niet dat het andermans zaken zijn hoe zij haar kind op voedt. Ik ben benieuwd hoe Yvonne Coldeweijer het zou vinden als iemand zich straks met de opvoeding van haar kind gaat bemoeien.

Je hoeft je echt niet af te vragen in wiens belang deze Monique iets doet. Zij kent namelijk maar 1 belang en dat is zijzelf. Maar dit weten we toch inmiddels al lang!?

deze imbecielen hadden nooit aan kinderen moeten beginnen
het ego is te groot en de zin in opvoeden te klein
[ ] geschikt
[X]ongeschikt

Mies ik ben het volkomen met je eens .Het arme kind wordt de dupe van hun ego.
Monique denkt dat zij in alles de beste is en de kleuter heeft bij haar niets te zeggen.
Andere de schuld geven daar is ze goed in

Kijk eens naar het gedrag van andere artiesten eej.
Anouk 6 kinderen van 4 vaders, Damian van der Vaart met zijn leger aan stiefvaders , Nicolette Kluiver die 9 van de 10 keer op een onbewoond eiland zit en de kinderen in privé tijd samen met (ex)?? Man de wereld over sleept.

Get a life coldewijer!!