Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruzie om Rachel Hazes haar decolleté


Een recente foto van Rachel Hazes zorgt voor flink wat ophef en verdeelde meningen onder haar volgers op Instagram. De vrouw van wijlen André Hazes staat bekend om haar uitgesproken stijl, maar deze keer lijkt haar decolleté de bron van discussie te zijn.

De controversiële foto werd genomen tijdens een trip naar Spanje en toont Rachel samen met Kelly Heruer, bekend van ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Wat aanvankelijk een onschuldige snapshot leek, werd al snel het middelpunt van kritiek. Vooral haar gewaagde decolleté trekt de aandacht en leidt tot verdeelde reacties onder haar volgers.

Sommige volgers uitten openlijk hun ongenoegen over haar outfitkeuze. “Waarom moet ze altijd zo opvallend pronken met haar borsten?”, vraagt een verontruste volger zich af. Dit heeft geleid tot een levendige discussie in de reacties.

Desondanks zijn er ook supporters die Rachel verdedigen en haar recht om zichzelf te uiten benadrukken. “Eerlijk gezegd zou de wereld er beter uitzien als mensen zichzelf wat meer zouden omarmen”, merkt een van haar aanhangers op. Opmerkelijk genoeg liet Rachel zelf ook van zich horen, waarbij ze simpelweg “Amen” reageerde op een van de reacties.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Waarom moet ze altijd zo opvallend pronken met haar borsten?”,
vraagt een verontruste volger zich af.

Beste verontruste volger:
“Omdat dat plastic heel veel geld heeft gekost”
De één pronkt met z’n Rolex, de ander met zijn Ferrari en zij met haar plastic.

Omdat het enige is waar ze nog mee kan pronken en het moet ook afbetaald worden, dus hup die plastic dingen overal laten zien.

De heks haze die denkt dat ze nog mooi is maar nee hoor de ouwe heks of takken trol beter gezegd de gecreëerde kroket

Amen .

je moet toch ergens door opvallen

Doet ze dat al niet genoeg door alles en iedereen voor de rechter te slepen?