Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Elton John met spoed naar ziekenhuis na doodsmak


Elton John, de iconische Britse zanger, songwriter en pianist, heeft decennialang de wereld veroverd met zijn tijdloze muziek en onmiskenbare stijl. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan vijf decennia, heeft Elton John zichzelf gevestigd als een van de meest invloedrijke artiesten in de geschiedenis van de popmuziek.

Eén van Elton Johns meest iconische hits is “Rocket Man”. Dit nummer, uitgebracht in 1972, vertelt het verhaal van een astronaut die verlangt naar huis terwijl hij in de ruimte is. Met zijn kenmerkende pianospel en meeslepende melodie, is “Rocket Man” een nummer dat de tijd heeft doorstaan en nog steeds wordt beschouwd als een van zijn meest herkenbare en geliefde nummers.

Een andere onvergetelijke hit is “Your Song”, dat Elton John samen met tekstschrijver Bernie Taupin creëerde. Dit nummer, uitgebracht in 1970, staat bekend om zijn romantische en tijdloze tekst. Met de beroemde openingszin “It’s a little bit funny, this feeling inside” heeft “Your Song” de harten van luisteraars over de hele wereld veroverd en wordt het vaak geassocieerd met romantiek en liefde.

In 1997 bracht Elton John het ontroerende nummer “Candle in the Wind” opnieuw uit ter ere van zijn vriend, prinses Diana, die tragisch was overleden. De herziene versie van het nummer, oorspronkelijk geschreven in 1973, raakte diep het publiek en werd een van de best verkochte singles aller tijden. Het diende als een eerbetoon aan Diana en werd synoniem met haar nagedachtenis.

De samenwerking tussen Elton John en Bernie Taupin heeft ook geleid tot hits als “Don’t Let the Sun Go Down on Me” en “Goodbye Yellow Brick Road”. Deze nummers, elk met hun eigen unieke sfeer en emotionele diepgang, dragen bij aan het brede scala aan muzikale stijlen en thema’s die Elton John gedurende zijn carrière heeft verkend.

Met spoed naar ziekenhuis

Maar gisteren was het een onverwachte en angstaanjagende avond voor muzieklegende Elton John. De 76-jarige artiest werd afgelopen zondagavond halsoverkop naar het ziekenhuis vervoerd na een ernstige val in zijn prachtige villa in het pittoreske Nice, gelegen in het zonnige Zuid-Frankrijk.

De valpartij resulteerde in verwondingen die niet onderschat mogen worden. Na de spoedopname werd Elton John direct overgebracht naar het Princess Grace ziekenhuis in Monaco. Hier werd hij grondig onderzocht en behandeld op de orthopedische afdeling. Hoewel de exacte aard van zijn blessures nog niet openbaar is gemaakt, suggereren betrouwbare bronnen dat het om serieuze kwetsuren gaat.

De medische ingreep en opvolgende zorg lijken hun vruchten te hebben afgeworpen. Een recente update van een woordvoerder geeft aan dat Elton John gelukkig uit het ziekenhuis is ontslagen en momenteel thuis herstelt. “Na een grondige evaluatie is hij vanochtend met succes ontslagen uit het ziekenhuis. Hij is nu weer thuis en maakt het goed”, aldus de woordvoerder.

Het incident werpt een schaduw over de plannen van Elton John, maar zijn fans zijn opgelucht te horen dat hij in veilige handen is en aan het herstellen is. We hopen dat deze onfortuinlijke gebeurtenis snel achter de rug zal zijn en dat de muzikale legende weer volledig herstelt en op het podium schittert zoals alleen hij dat kan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zal allemaal wel meevallen, de dramaqueen kan al lang niet mer normaal lopen, dus hij struikelde waarschijnlijk over een of ander tapijtje.

Inderdaad, mijn idee, als je gisteren gevallen bent en vandaag alweer thuis, dan valt het reuze mee.
Ben zelf op de fiets aangereden en met een verbrijzelde arm naar het ziekenhuis vervoerd.
Dankzij een goede orthopedisch chirurg kon ik mijn arm behouden.
Heb wel 6 weken in ziekenhuis gelegen dus als hij na één dag al weer thuis is…………..