Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam in gevaar, haar vriendje is een gestoorde gek


De spraakmakende Amerikaanse rebelse figuur, Jake Paul, heeft niet alleen bekendheid vergaard door zijn controversiële stunts en oplichtingszaken, maar wordt nu ook beticht van wangedrag door twee vrouwen. In de tussentijd bevindt Jutta Leerdam, de Nederlandse schaatser, zich in een rozengeur en maneschijn-relatie met Jake. Toch doen de alarmbellen rinkelen, want waarschuwingen vanuit verschillende hoeken zorgen voor een donkere wolk boven hun romance.

De liefde tussen Jutta en Jake lijkt te sprankelen, maar kenners uit de sportwereld blijven sceptisch over de duurzaamheid van deze romance. Voormalig schaatser Ben van der Burg, spreekt zich uit: “Jutta overschrijdt alle grenzen. Zij omarmt alles wat voor ons absurd lijkt”, vertelt hij aan Story Magazine. “Ze vloog met een privéjet naar Jake’s bokswedstrijd. Echt een Amerikaanse zet. Hierdoor plaatst ze zichzelf prominent in de schijnwerpers. Jutta fungeert als een voorbeeld voor Nederland. Maar ik denk niet dat deze relatie eeuwig zal standhouden. Die kerel is gewoon gestoord!”

Chris Woerts, een sportmarketeer, sluit zich bij deze zorgen aan en benadrukt in de Story dat Jutta haar focus op haar sportieve carrière moet behouden. Momenteel traint ze voor het aankomende seizoen, waarin haar conditie voor de winterwedstrijden van cruciaal belang is. Woerts zegt: “Ze moet niet constant naar Amerika vliegen om bij Jake Paul te zijn. Hoezeer ze daar ook traint, de afleiding is te groot.”

Woerts maakt zich zorgen over het effect van de relatie op Jutta’s prestaties. “Als ze haar focus verliest, kan het snel afgelopen zijn. Zo simpel is het. Als ze deze winter haar eerste wedstrijd verknalt, zal de kritiek niet mals zijn en wordt het lastig om het tij te keren.”

Niet alleen professionals maken zich zorgen, ook de fans hebben hun bedenkingen. Jutta wordt nog steeds overspoeld met negatieve reacties op haar Instagram vanwege haar relatie met Jake. Ze heeft toegegeven dat dit haar dwarszit, zoals ze eerder deelde in een YouTube-video op Jake’s kanaal. “Ik had nog nooit zoveel haat ervaren.”

Jake Paul zelf spreekt zich uit ter verdediging van zijn vriendin. “Aan alle Nederlanders: alsjeblieft, houd op met Jutta te haten omdat ze met mij date”, smeekt hij het Nederlandse publiek om hun oordeel te heroverwegen.

Het lijkt erop dat de liefdesperikelen tussen Jutta en Jake nog vol onzekerheden en drama zijn, terwijl de wereld met belangstelling afwacht hoe dit alles zal eindigen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is niets nieuws, die gozer is zo gek als een deur en ze begint er al aardig op te lijken.

Ze ziet maar
Hoe dan ook niet naderhand zielig komen doen .

Ik ben heel benieuwd naar haar prestaties komend schaatsseizoen.