Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Frans Bauer neemt een heel radicaal besluit


Het is een transformatie die niemand had zien aankomen: Frans Bauer heeft zijn levensstijl drastisch omgegooid en de resultaten zijn verbluffend. De volkszanger heeft heel wat kilo’s van zich af weten te schudden en onthult nu zijn geheim, maar niet zonder een serieuze waarschuwing.

Het is geen geheim dat Frans Bauer fan is van heerlijk eten, en dat maakt zijn gewichtsverlies des te opmerkelijker. De zanger onthult dat hij heeft gekozen voor kleinere porties, een strategie die hij heeft ingezet om de kilo’s te laten smelten. Toch blijft hij niet volledig weg van zijn geliefde bourgondische maaltijden.

In een interview met Story deelt Frans Bauer zijn ongezouten mening over de gezondheidstrend van tegenwoordig. “Ik vind dat we soms te ver doorslaan in ons streven naar gezond eten, met al die nieuwe en onbekende producten”, bekent de zanger. Hij benoemt twee opvallende culinaire fenomenen die hem zijn opgevallen.

“Die nieuwe rijstsoort, wat was het ook alweer… Quinoa? En die pokébowls. Vroeger zeiden we ‘je krijgt een aai over je bol’, maar dat dit nu ook als maaltijd dient, dat had ik nooit kunnen bedenken,” lacht Frans Bauer openhartig. Maar één ding heeft hij wel duidelijk veranderd.

Ondanks zijn nieuwe eetgewoonten laat Frans Bauer zich nog steeds verwennen in restaurants, zij het met een iets andere insteek. “Geen frietjes met mayonaise meer en geen pata negra als voorgerecht,” onthult de zanger. Maar waar Frans echt de nadruk op legt, is de bewustwording.

“Ik ben de afgelopen maanden bewuster gaan eten. Nu kies ik eerder voor een caesarsalade dan voor een portie friet. Ik moet opletten, anders gaat het snel de verkeerde kant op,” bekent Frans Bauer eerlijk in het interview met Story.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties