Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg blijkt alles bij elkaar te liegen


Andre Hazes en Monique Westenberg hebben zonder officiële toestemming hun kind van school gehaald om een avontuurlijke reis naar Amerika te maken. Echter lijken ze de ernst van hun actie niet volledig te begrijpen. Ze beweerden dat ze mondelinge toestemming van de school hadden gekregen, maar die toestemming werd net voor hun reis ingetrokken.

Yvonne Coldeweijer liet in De Juice Show wweten dat nadat bleek dat de school de leerplichtambtenaar had ingelicht ze hun zoontje van zijn vorige school hebben gehaald en naar een nieuwe school willen sturen. Monique’s gevoelens jegens de oorspronkelijke school zijn uiterst negatief, waarbij Yvonne de situatie als verontrustend voor het kind beschrijft, vooral omdat hij al eerder van klas is veranderd en thuis met instabiliteit te maken heeft. André’s aanwezigheid is niet altijd vanzelfsprekend, en nu wordt het kind weer geconfronteerd met een andere schoolwissel, wat voor hem heel verwarrend kan zijn.

Maar waarom heeft Monique deze drastische stap genomen? Uit Monique’s woorden blijkt dat het te maken heeft met het gebrek aan “structuur en regelmaat” op de vorige school. Ze onthult dat de 6-jarige André zelfs fysieke klachten had, zoals “buikpijn en vreemde zenuwtrekjes”. Het lijkt erop dat de zomervakantie wat verlichting bracht.

Volgens Monique had haar zoon op de vorige school niet de ruimte om zichzelf te zijn. Dit leidde tot zijn besluit om naar een nieuwe school over te stappen voor groep 4, dat werd gedeeld via haar Instagram-account. Monique vertelt: “Ondanks dat ik als ouder twijfels had over de overstap, merk ik dat hij er zelf erg naar uitkijkt.”

Hoewel Monique stellig beweert dat deze schoolverandering niets te maken heeft met de lopende leerplichtzaak waar zij en André op 24 augustus voor moeten verschijnen, is er veel scepticisme rondom dit statement. Monique reageert op de speculaties: “Deze situatie staat volledig los van dat hele verhaal.”

Yeah right Monique hier trapt echt niemand in. Je zoontje gaat naar een andere school, omdat je ruzie hebt gehad met zijn juffrouw die melding deed bij de leerplichtambtenaar en je nu voor de rechter moet verschijnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Natuurlijk haalt ze Dre daarom van school.
De Rock star denkt dat hij wat meer is als de gewone man, en hem te pas en onpas van school kan halen.
En dan beweren dat hij buikpijn en zenuwtrekjes heeft omdat er geen structuur is op school.
Komt het niet door heel die problemen van hun, en dat die Hazes iedere keer de benen neemt als hij Monique weer beu is.
Die kleine heeft zat mee gemaakt de afgelopen jaren.
En dan de school de schuld geven zeg, ze sporen niet.

Deze zenuwticjes hebben natuurlijk niets met school te maken, maar alles met de thuissituatie. Elk normaal kind zou van zo’n moeder toch de zenuwen krijgen.
En dan heeft zij het ook nog over structuur en regelmaat, alsof zij enig benul heeft wat deze begrippen inhouden

Dat kind is nu al verknipt door de ongein die zijn ouders constant uithalen, het kind weet niet beter of zijn situatie is instabiel, hij is diegene met wie men medelijden moet hebben. Ze zal maar opgescheept zitten met zo’n familie en dat later heel uitgebreid op het internet kunnen terugvinden. Dat jochie is nu al voor zijn hele leven verpest.

Het is en blijft een sneu gezin, een nieuwe school verandert daar niks aan.

Kan dat me wel indenken, ben zelf vroeger ook wel eens van school veranderd.
Sommige onderwijs instellingen liggen het kind beter.
Leukere mensen en kinderen bijvoorbeeld.
Geef je groot gelijk Monique en denk dat Andre en kleine Dre jullie keus steunen.

@Rechter:
Laat 24 augustus uw hart spreken en denk aan dat jochie.
Geef die ouders een dusdanig strafblad dat deze nergens meer welkom zijn of toegelaten worden.
Dat kind heel al veel te veel meegemaakt.

Kleine Dré is het slachtoffer van zijn ouders.
Een vader die niet beter weet en zelf ook geen gezinsleven wat functioneerde heeft gekend.
Moeder Monique die het te hoog in haar hoofd heeft en meent, dat dat ze de meest intelligente vrouw van NL is.Overal denkt ze verstand van te hebben .Nu er iets mis gaat, krijgt de school de schuld.Als dat zo is zouden er meer kinderen van die school verdwijnen.Want dan zouden er meer ouders klachten hebben over de school

Joke ik ben het helemaal met je eens 👍

Die Monique is een aandachtsziek en narcistisch misbaksel die haar eigen belang boven dat van André junior stelt. I.p.v. zich de hele dag als een tweederangs Hollywood ster te profileren ( terwijl ze zelf niets presteert behalve dan op de zak van Hazes teren) zou ze eens wat meer tijd moeten steken in de verzorging en opvoeding van de kleine.

Als er toch iemand in die fam. Thuishoort is het Monique wel . Hetzelfde nivo aandacht en geld ten koste van alles .Dat zij en Rachel geen vrienden zijn is omdat ze precies hetzelfde zijn .Daarom voelt Andre zoveel voor haar gewoon de ene moeder voor de ander .Laat gaan dat mini dreetje is hiervan toch niet te redden word waarschijnlijk ook zo .

Ik denk dat die jongen op de oude school meer structuur had dan thuis. Want de ene keer zijn ze een gelukkig gezin en wordt zij ten huwelijk gevraagd. 2 maanden later heeft hij weer een relatie met een ander, dus het gelukkige gezin bestaat niet meer. Vervolgens komen pa en ma weer samen, weer uit elkaar. Dan samen op vakantie, weer het gelukkige gezin. Dan gaat hij afkicken van zijn verslavingen en gaat in een eigen huis wonen en komt hij 1x per week bij zijn “gelukkige gezin” slapen. En de rest van de week kijkt hij niet naar zijn gezin om. Ik haal daar totaal geen structuur uit, of ik ben gek.