Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hier zit Marco Borsato ondergedoken en dat kost wat


Na een periode van tumult en controverse lijkt Marco Borsato weer in beweging te komen. Terwijl zijn muziek opnieuw de radiogolven siert en hij vaker in het openbaar wordt gezien, wordt er gefluisterd over een mogelijke sprong in zijn vastgoedavonturen. De geruchtenmolen draait op volle toeren, en dit keer gaat het over een opvallende vastgoedaankoop.

Insiders laten in weekblad Party weten dat Marco Borsato betrokken is bij de aanschaf van één van de luxueuze appartementen in de historische Sint-Josephkerk in Alkmaar. Hoewel de exacte details nog in nevelen gehuld zijn, zou het, als het waar is, om een flinke investering gaan. Een dergelijk luxeappartement zou naar verluidt maar liefst 1.250.000 euro hebben gekost.

En het lijkt erop dat het vastgoednieuws zich niet alleen tot Marco beperkt. Ook zijn moeder, Mary, heeft een onthullend bord ‘Te Koop’ in de tuin van haar Alkmaarse landhuis geplaatst. Het is geen gewoon landhuis, maar het huis waar Marco zelf ooit woonde. Meer dan twee decennia geleden verkocht Marco het aan zijn moeder, nadat hij met zijn gezin naar het Gooi verhuisde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties