Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen vs. Wendy van Dijk – Wie heeft de dikste portemonnee?


In de wereld van showbizz en glamour vindt soms een onverwachte strijd plaats, waarbij de schijnwerpers gericht zijn op de bekende presentatrices Chantal Janzen en Wendy van Dijk. Het lijkt erop dat deze twee dames niet alleen op televisie concurreren, maar ook in hun financiële portemonnees. Weekblad Party heeft onlangs een onthullend gesprek gevoerd met Chantal, waarin ze openhartig spreekt over hun relatie. Ze benadrukt dat hun connectie eerder professioneel dan persoonlijk is, omdat ze elkaar vooral als collega’s beschouwen. Ondanks dat Chantal en Wendy elk een verschillende tv-thuishaven hebben, hebben ze beiden hun eigen succesverhalen geschreven.

Chantal heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat haar weg naar succes niet zonder obstakels was. “In mijn twintiger jaren verdiende ik bij een film slechts 1500 euro,” onthult ze, terugblikkend op haar carrière. Dat salaris betekende veel voor haar, zelfs meer dan ze ooit op haar bankrekening had zien verschijnen. Het leverde haar echter een belangrijke les op in financiële verantwoordelijkheid. Terwijl ze zichzelf trakteerde op modieuze kleding en cadeaus voor haar vrienden, realiseerde ze zich dat ze soms in de supermarkt stond zonder genoeg geld om haar boodschappen te betalen. Haar huidige financiële situatie is aanzienlijk anders, met een geschat jaarlijks inkomen van rond de 1,2 miljoen euro bij RTL.

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich Wendy van Dijk, die een ander pad bewandeld heeft. Haar jeugd was allesbehalve overvloedig, en ze herinnert zich dat haar moeder kleding voor haar naaide vanwege financiële beperkingen. Haar familie kende tijden waarin zelfs het geld voor voedsel ontbrak, en Wendy deelt een aangrijpend verhaal waarbij haar vader een overvolle winkelkar zonder betalen naar buiten duwde. Dit heeft haar geleerd om de waarde van dingen op een andere manier te begrijpen. Na jarenlang in de schijnwerpers te hebben gestaan, verdient Wendy nu een jaarlijks inkomen dat naar schatting rond de 1,1 miljoen euro ligt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties