Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen uitgekotst na steunen vrouw Thijs Römer


Igone de Jongh, de getalenteerde danseres en vrouw van acteur Thijs Römer, heeft gisteren op haar Instagram-account een hartverscheurend bericht geplaatst. Het emotionele bericht gaat niet over de rechtszaak tegen haar man, maar over het gemis van dierbare familieleden.

De beschuldigingen tegen Thijs Römer hebben veel ophef veroorzaakt, en Igone de Jongh liet voorheen weten dat ze haar relatie met hem zou beëindigen. Echter, vlak voor de rechtszaak werd ze nog samen met Thijs gezien, wat vragen oproept over de status van hun relatie.

In het Instagram-bericht deelt Igone een foto van haar oma, opa en moeder, en schrijft ze: “Drie heel belangrijke mensen in mijn leven zijn nu al een tijdje niet langer bij mij en ik mis hen elke dag. Grappig hoe rouwen werkt… het gaat nooit echt weg. Maar ik voel ze nog continu rond mij en als ik stil ben, kan ik ze daadwerkelijk nog tegen mij horen spreken. Ik weet dat het gek klinkt, maar het is waar. Dank jullie voor al de liefde die jullie mij gaven.”

Na het bericht van Igone plaatste Chantal Janzen een reactie waarin ze haar steun uitsprak: “Houd van jou.”

De reactie van Chantal Janzen lokte boze reacties uit bij haar volgers. Veel volgers vroegen zich af of het wel het juiste moment was om steun te betuigen aan Igone, gezien de ernstige beschuldigingen tegen haar man Thijs Römer. Één volger zei: ‘Mijn steun gaat naar zijn slachtoffers.’

Tot op heden hebben zowel Igone de Jongh als Chantal Janzen nog niet gereageerd op de reacties en de ophef die is ontstaan. Het blijft afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en hoe Igone om zal gaan met de media-aandacht rondom de rechtszaak tegen Thijs Römer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom mag Chantal Janzen haar steun niet uitspreken.
Zeker wat Thijs Römer heeft gedaan is verfoeilijk en verderfelijk.
Maar z’n vriendin heeft geen schuld hier aan.

Idd , is wel heel kort door de bocht denken, de vriendin van thijs romer kan hier niks aan doen en chantal janssen al helemaal niet , en het ging ook niet over de zaak die vrouw mist haar dierbare en chantal laat haar weten dat ze niet alleen is niet meer en niet minder

Chantal moet niet zeuren haar partner of man volgens media is ook buiten zijn boekje gegaan en Thijs is gewoon een viespeuk veel te lagen straf gekregen

Thijs heeft nog geen straf gekregen, de rechter moet nog uitspraak doen. Ik ben het wel met u eens dat de eis veel te laag is. Laten we hopen dat de rechter strenger oordeelt.

Het bericht ging over haar eigen overleden naaste familie!!!!!!!
Mensen zijn echt krankjorum en volledig doorgedraaid om Chantal hierop aan te vallen omdat ze een reactie geeft!!!!!!!!!!!!!!

Snap het niet echt de reactie is toch op een bericht over haar overleden familieleden, dus wat heeft die debiele Thijs hier mee te maken en waarom Chantal veroordelen voor een reactie hierop.

Nou dat zegt wat over de mensheid in deze .Misschien dat iedereen is kan gaan lezen waar de steun voor was .Intriest dit en dan bedoel ik in deze niet Chantal al ben ik verre fan van haar te voorspelbaar in alles naar mijn mening